Libnet.ro
UNICEF

09:00

Singura tara din Europa care vrea sa redeschida scolile: reactia radicala a parintilor

Playtech Playtech,
Singura tara din Europa care vrea sa redeschida scolile: reactia radicala a parintilor

In timp ce unele tari au optat pentru redeschiderea scolilor in toamna, cu un nou an scolar, cateva tarii se gandesc sa aduca copiii in clase mai repede. Parintii nu sunt foarte. continuă pe Playtech

Prima tara din Europa care deschide mall-urile: cum se va desfasura activitatea in centrele comerciale

Inchiderea mall-urilor a dus la un numar masiv de oameni aflati in somaj si mai multe tari se gandesc cum isi vor putea relua activitatea centrele comerciale. Prima tara din Europa care.

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa cu mai mult de 30.000 de decese provocate de COVID-19

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa care a inregistrat mai mult de 30,000 de morti din cauza noului coronavirus. Potrivit worldometers. info, miercuri, au fost testati pozitiv cu COVID-19 inca 6,111.

CORONAVIRUS |Rares Bogdan: Romania este singura tara din Europa care a venit cu 9 luni de amanare a ratelor. 280 de mii de romani au apelat la asta (VIDEO)

Euparlamentarul Rares Bogdan a declarat, in emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca Romania este singura tara din Europa care a luat masura amanarii cu 9 luni a platii.

CORONAVIRUS Rusia devine a cincea tara cea mai afectata din Europa

Rusia a devenit miercuri a cincea cea mai afectata tara din Europa de coronavirus dupa ce a inregistrat peste 10. 000 de cazuri noi pentru a patra zi consecutiv.

Kovesi: Hotararea CEDO consolideaza statutul tuturor magistratilor din Europa Sper sa reprezinte o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani

Laura Codruta Kovesi sustine ca hotararea CEDO, care i-a dat castig de cauza in procesul privind revocarea sa de la sefia DNA, consolideaza statutul tuturor magistratilor din Europa si reprezinta o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani.

Reusita impresionanta intr-o tara din Europa: niciun caz de infectie in supermaket sau transportul public

Unele tari au mai multe cazuri de infectie, unele mai putine, dar exista o tara in care nimeni nu s-a infectat la magazin sau in mijloacele de transport. Noul virus este foarte contagios si.

Vanzarile de masini Dacia, in cadere libera: situatia din Europa, terifianta pentru uzina de la Mioveni

Din cauza starii de urgenta, numarul de masini achizitionate a scazut brusc in ultimele luni, in fiecare colt al mapamondului. Putine branduri au suferit insa atat de mult precum Dacia,.

COVID-19 Sprijinul acordat de Banca Mondiala tarilor din Europa si Asia Centrala depaseste suma de 1,4 miliarde USD

Anna Bjerde, de nationalitate suedeza, a devenit noul Vicepresedinte al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala la data de 1 mai 2020. in aceasta functie, doamna Bjerde va conduce activitatea strategica, analitica, operationala si de cercetare a Bancii Mondiale in aceasta regiune, conform unui comunicat remis redactiei noastre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )