Libnet.ro
UNICEF

07:30

Anca Turcasiu, reactie total opusa despre sotul sau. Ce s-a intamplat in doar 10 zile

Playtech Playtech,
Anca Turcasiu, reactie total opusa despre sotul sau. Ce s-a intamplat in doar 10 zile

In urma cu doar 10 zile, Anca Turcasiu a acordat un interviu cu ocazia implinirii a 22 de ani de casnicie. Anca Turcasiu, reactie total opusa despre sotul sau. Ce s-a intamplat in doar 10 zile Pe contul artistei de socializare, aceasta a postat un mesaj tulburator, precum ca a divortat de Cristian Georgescu dupa . continuă pe Playtech

Medicul Cristian Georgescu, prima reactie dupa divortul de Anca Turcasiu: Prefer sa...

Anca Turcasiu si sotul ei de mai bine de doua decenii, medicul Cristian Georgescu au pus mariajului, iar vestea a venit chiar pe contul de Facebook al cantaretei. Se pare ca o serie de neintelegeri au condus.

De ce a divortat, de fapt, Anca Turcasiu de sotul ei. S-a adeverit marea controversa

Anca Turcasiu si medicul stomatolog Cristian Georgescu au divortat dupa 22 de ani de casnicie. Cei doi au mai traversat, insa incert, acest punct, in 2014, cand erau la un pas de despartire. Motivul pentru care Anca Turcasiu a divortat de sotul ei Anca Turcasiu a fost casatorita cu Gheorghe Gheorghiu, un fost medic devenit .

Divortul anului in showbiz. Anca Turcasiu a divortat, dupa 22 de ani de casatorie. Mesajul trist al artistei

Anca Turcasiu a anuntat printr-un mesaj dureros pe internet ca a divortat. Acest lucru i-a surprins pe multi, deoarece aceasta si sotul ei erau impreuna de aproape 20 de ani. Divortul anului in showbiz. Anca Turcasiu a divortat, dupa 22 de ani de casatorie. Mesajul trist al artistei Artista a divortat de barbatul care i-a .

Anca Turcasiu a divortat dupa 22 de ani. Nu se mai intelegeau!

Zvonurile referitoare la o posibila despartire au aparut prima oara in urma cu mai multi ani si iata ca zicala nu iese fum fara foc se dovedeste adevarata si in cazul Ancai Turcasiu. Celebra artista a anuntat ca a divortat de sotul ei dupa 22 de ani de casnicie.

Anca Turcasiu a divortat dupa 22 de ani de casnicie. Mesajul postat pe Facebook

Artista Anca Turcasiu a anuntat pe Facebook ca a divortat de sotul ei, Cristian Georgescu, dupa 22 de ani de casnicie.

Cristian Tantareanu rupe tacerea. Care este motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat

Mariajul trainic al Ancai Turcasiu cu medicul stomatolog Cristian Georgescu s-a daramat. Nasul Cristian Tantareanu a facut primele declaratii in acest sens. Cristian Tantareanu dezvaluie motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat Anca Turcasiu a scris pe Facebook, in 20 iulie, un mesaj prin care isi anunta fanii ca a divortat de cel pe .

Anca Turcasiu a divortat. Cantareata a marturisit totul in mediul online

Anca Turcasiu si medicul dentist Cristian Georgescu erau casatoriti de aproape 22 de ani, insa se pare ca povestea de iubire s-a incheiat, asa cum a relatat chiar artista in mediul online. Cantareata i-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )