Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cristian Tudor Popescu, reactie exploziva in direct. Pe cine a dat dracu

Playtech Playtech,
Cristian Tudor Popescu, reactie exploziva in direct. Pe cine a dat dracu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut o reactie neasteptata fata de cetatenii care nu cred in noul coronavirus, desi sunt bolnavi. Potrivit acestuia, astfel de pacienti sunt cei care cer externarea si transmit infectia mai departe, in comunitate. Cristian Tudor Popescu explodeaza in direct Chiar daca de multe ori evita sa jigneasca, jurnalistul are limitele . continuă pe Playtech

Cristian Tudor Popescu, reactie dura la adresa celor care nu cred in coronavirus: iti vine sa-i dai dracului!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura la adresa romanilor care nu cred in coronavirus si a celor care, bolnavi fiind de COVID-19, cer sa fie externati si sa plece acasa.

Cristian Tudor Popescu, reactie fulger dupa interviul Andreei Esca: Acum n-a mai fost profesionista. A fost amatoare

Cristian Tudor Popescu vine cu o reactie fulger dupa ce interviul Andreei Esca cu privire la infectarea cu coronavirus. Prezentatoarea TV, fiul si sotul ei au fost infectati cu noul coronavirus.

Cristian Tudor Popescu (CTP) reactioneaza dupa ce Andreea Esca a declarat ca a avut COVID-19: Acum n-a mai fost profesionista. A fost amatoare...

Andreea Esca a declarant luni seara, in direct la Pro TV ca a fost diagnositcata cu noul coronavirus. in familia stiristei s-au mai imbolnavit si fiul Aris, dar si sotul in varsta de 50 de ani, care a fost.

CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul

Invitat in acesta seara la emisiunea Jurnalul de Seara jurnalistul, Cristian Tudor Popescu a comentat interviul dat de Andreea Esca. CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul in cadrul emisiunii gazetarul a vorbit despre cazul infectarii cu coronavirus al Andreei Esca. Acesta a numit-o amatoare in sensul profund al .

Medicul Cristian Georgescu, prima reactie dupa divortul de Anca Turcasiu: Prefer sa...

Anca Turcasiu si sotul ei de mai bine de doua decenii, medicul Cristian Georgescu au pus mariajului, iar vestea a venit chiar pe contul de Facebook al cantaretei. Se pare ca o serie de neintelegeri au condus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )