Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dan Negru, reactie uluitoare. Ce spune despre infectatii din PRO TV si Antena 1

Playtech Playtech,
Dan Negru, reactie uluitoare. Ce spune despre infectatii din PRO TV si Antena 1

In aparenta, din razboiul pe care posturile TV Antena 1 si PRO TV il duc cu COVID-19, avantajat a iesit al doilea trust numit, caci, desi cu Andreea Esca infectata, stirile au continuat, in vreme ce filmarile pentru Te cunosc de undeva au fost suspendate. Imaginea castigatorului a devenit insa searbada dupa notificarea trimisa publicatiilor, . continuă pe Playtech

Dan Negru, reactie fulger dupa interviul Andreei Esca: La noi virusul a fost cu exclusivitati!

Dan Negru a venit cu o reacte fulger dupa interviul Andreei Esca cu privire la clipele grele prin care a trecut din cauza noului coronavirus. Prezentatorul TV spune ca fiecare a ramas cu virusul lui netransmisibil de la o televiziune la alta. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al lui Negru.

Dan Negru, reactie dupa marturisirile Andreei Esca: La noi virusul a fost cu exclusivitati.Eu cu Esca si cu Teo n-am putea sa stam niciodata impreuna

Dan Negru e de parere ca jurnalistii de televiziune au ramas cu o mentalitate de anii 90, de aceea Antena 1 si PRO TV n-au vorbit fiecare despre vedetele televiziunilor concurente care s-au imbolnavit de COVID-19.

Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV

Ca replica la anuntul facut de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, Dan Negru a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj dur. Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV Presedintele Romaniei a anuntat ca Romania a obtinut suma de 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene. in urma acestui .

Anca Turcasiu, reactie total opusa despre sotul sau. Ce s-a intamplat in doar 10 zile

In urma cu doar 10 zile, Anca Turcasiu a acordat un interviu cu ocazia implinirii a 22 de ani de casnicie. Anca Turcasiu, reactie total opusa despre sotul sau. Ce s-a intamplat in doar 10 zile Pe contul artistei de socializare, aceasta a postat un mesaj tulburator, precum ca a divortat de Cristian Georgescu dupa .

Imagini uluitoare intr-un supermarket din Bucuresti. Petrecere cu mancare si bautura de pe rafturi

Sunt imagini uluitoare care au fost filmate intr-un hypermarket din Bucuresti, unde un grup de indivizi a creat haos si a transformat magazinul in local de petrecere. Imagini uluitoare intr-un supermarket din Bucuresti Astfel, oamenii au luat de pe rafturi tot ce au dorit si s-au asezat la masa. Au mancat apoi kilograme de mezeluri .

Ileana Sipoteanu sufera cumplit dupa moartea sotului ei. Ce spune despre Dumitru Lupu. O poveste emotionanta

Ileana Sipoteanu inca sufera cumplit dupa decesul barbatului pe care l-a iubit enorm. Ce spune aceasta despre regretatul compozitor si ce poveste emotionanta a fost dispusa sa spuna lumii intregi? Ileana Sipoteanu, suferinta enorma dupa moartea sotului Ileana Sipoteanu a implinit 53 de ani, dar nu se poate bucura pe deplin de frumoasa varsta si .

Orban: Cel mai probabil marti va fi sedinta de guvern pentru modificarea Hotararii privind starea de alerta, pentru a putea lupta eficient cu pandemia Ce spune despre cel mai negru scenariu

Hotararea de guvern privind prelungirea starii de alerta in Romania va fi modificata cel mai probabil in sedinta de marti a Guvernului, urmand sa fie completata cu prevederile din legea modificata in Parlament si votata vineri seara de Senat dupa decizia Curtii Constitutionale, a declarat luni premierul Ludovic Orban. intrebat daca Romania ar putea reveni la starea de urgenta din luna august, Orban nu a dat un raspuns concret, spunand din nou ca autoritatile nu vor sa introduca noi restrictii.

Ludovic Orban: Am cerut institutiilor de control sa faca controale brusc. Unele terase au avut ponturi din echipele de control Ce spune despre redeschiderea restaurantelor

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca nu sunt respectate regulile sanitare, in contextul pandemiei de COVID-19, el spunand ca a cerut ca verificarile sa fie facute brusc, pentru ca unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control, astfel ca la controale nu s-au gasit nereguli.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei, cea mai bogata municipalitate din tara, este practic in faliment (VIDEO)

Nicusor Dan sustine ca Primaria Capitalei, cea mai bogata municipalitate din tara, este practic in faliment, dar a sugerat ca, chiar si asa, ar fi de acord cu amanarea alegerilor locale din 2020 daca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )