Libnet.ro
UNICEF

05:30

Denise Rifai, reactie dupa ce Basescu a anuntat candidatura. Iarna nu-i ca vara

Playtech Playtech,
Denise Rifai, reactie dupa ce Basescu a anuntat candidatura. Iarna nu-i ca vara

Denise Rifai vine cu o prima reactie publica dupa ce Traian Basescu a anuntat candidatura. Ce spune cunoscuta prezentatoare de televiziune despre decizie fostului sef al statului? Denise Rifai, despre candidatura lui Traian Basescu Cunoscuta prezentatoare de televiziune vine cu o reactie publica in privinta vestii noi care a facut valva in toata tara. Totul . continuă pe Playtech

Mirela Vaida, prima reactie dupa suspendarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1

Mirela Vaida vine cu primele reactii dupa suspendarea emisiunii Acces Direct. Ce spune moderatoarea reality show-ului despre postura in care se afla acum mare parte din staff-ul tehnic? Mirela Vaida, reactie dupa anuntul ca emisiunea Acces Direct va fi suspendata Panica in randul fanilor Acces Direct! Vestea ca emisiunea va fi suspendata i-a facut sa .

Basescu, despre candidatura sa la Primaria Capitalei: Daca alianta de dreapta inseamna doar PNL si USR, categoric nu las partidul in deriva PMP nu e partid de milogi

Traian Basescu spune ca lucrurile sunt transate, PMP nefiind dorit in alianta dreptei pentru Bucuresti, astfel ca va avea candidati proprii la Primaria Capitalei si la primariile de sector, pentru ca nu este un partid de milogi. intrebat despre candidatura sa la Primaria Bucuresti, fostul presedinte a spus ca nu va lasa partidul in deriva si ca i-a transmis lui Eugen Tomac sa aiba in vedere candidatura sa.

MARCEl CIOLACU, REACTIE DUPA ANUNTUL LUI PONTA: Este un ajutor direct pentru Nicusor Dan si PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, astazi, dupa anuntul facut de Victor Ponta privind alianta cu Robert Negoita pentru alegerile locale din 2020, fostul premier a tradat valorile social-democrate si a ales sa faca jocul PNL si al presedintelui Iohannis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )