Libnet.ro
UNICEF

18:30

EXCLUSIV George Burcea, reactie vehementa dupa ce s-a spus ca ar fi batut-o pe Andreea Balan. Scandalul abia acum a inceput. A mers direct la ea acasa!

Playtech Playtech,
EXCLUSIV George Burcea, reactie vehementa dupa ce s-a spus ca ar fi batut-o pe Andreea Balan. Scandalul abia acum a inceput. A mers direct la ea acasa!

Cei doi fosti soti sunt, din nou la cutite, dupa ce Andreea Balan ar fi lasat sa se inteleaga intr-o postare faptul ca ar fi fost lovita de actor. Impact. ro are toate detaliile. Divortul dintre cei doi se va pronunta in luna octombrie Au trecut aproape opt luni de cand Andreea Balan si George Burcea . continuă pe Playtech

Andreea Balan, mesaj clar pentru George Burcea. Poti sa cazi in fata mea

De cateva luni de zile Andreea Balan si George Burcea au decis sa mearga pe drumuri separate. De atunci o serie de informatii cutremuratoare au iesit la iveala. Poti sa cazi in fata mea. Mesajul clar pentru George Burcea . Dupa despartire situatia dintre cei doi a degenerat, iar Andreea deranjata de jignirile aduse de .

George Burcea e aproape de faliment. Cati bani a pierdut fostul sot al Andreei Balan

In afara de scandalul iscat in urma despartirii de Andreea Balan, se pare ca pe George Burcea l-a cam parasit norocul de ceva vreme, chiar si din punct de vedere al afacerii pe care acesta o detinea. Ghinion si in afaceri pentru George Burcea Majoritatea fanilor celor doi stiu ca, atat Andreea Balan, cat si .

Traian Basescu, reactie furibunda dupa masurile de restrictie aplicate teraselor: Mi se pare fara sens! Betivii se imbata pana la ora 23

Fostul presedinte, Traian Basescu, s-a aratat nemultumit de noile masuri de restrictie cu privire la functionarea teraselor. Acesta considera inutila impunerea, argumentand cu faptul ca oamenii au dreptul sa stea afara pana mai tarziu, inclusiv cei aflati in vacanta. Traian Basescu nu este de acord cu inchiderea teraselor Actualul europarlamentar PMP considera nedreapta decizia Guvernului .

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )