Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gheorghe Turda, reactie in premiera. A spus totul despre relatia cu Nicoleta Voicu

Playtech Playtech,
Gheorghe Turda, reactie in premiera. A spus totul despre relatia cu Nicoleta Voicu

O alta relatie parca desprinsa din filmele mai siropoase a fost, si inca mai tine titlurile ziarelor, relatia lui Gheroghe Turda cu mai tanara partenera, Nicoleta Voicu. De aproape un an de zile s-au despartit, dar la un moment au revenit asupra decizie. Acum, conform surselor apropiate celor doi, s-ar fi certat iar si nu . continuă pe Playtech

Gheorghe Turda, infidel la 72 de ani? Este acuzat dur de iubita

Sunt din nou probleme in Paradisul lui Gheorghe Turda si al iubitei sale, Nicoleta Voicu. Mai tanara sa partenera il suspecteaza pe interpret ca a inselat-o. Cei doi au avut mai multe tentative de impacare care s-au terminat de fiecare data cu un adevarat scandal. Nicoleta Voicu il suspecteaza de infidelitate pe Gheorghe Turda Recent, .

Bianca de la Puterea Dragostei a spus tot. Dezvaluirea neasteptata despre relatia cu Livian

Bianca de la Puterea Dragostei vine cu dezvaluiri despre relatia controversata pe care o are cu Livian. Ce se intampla intre cei doi tineri si ce i-a unit pana acum? Bianca de la Puterea Dragostei, despre relatia cu Livian Una dintre cele mai controversata povesti de iubire de la Puterea Dragostei a fost cea care .

Nici nu s-au impacat bine si deja o insala. Gheorghe Turda a adus-o in pragul disperarii pe Nicoleta Voicu

Dupa mai multe certuri si impacari, Gheorghe Turda si Nicoleta Voicu pareau ca in sfarsit stiu ce isi doresc de la viata. Candrelatia dintre cei doi parea foarte stabila, chiariubita lui.

EXCLUSIV Ce se intampla astazi cu contele englez care a fost iubitul Adelinei Pestritu. Adevarul despre relatia lor

Pe cand avea 19 ani si lucra ca dansatoare intr-un club din Ibiza, Adelina Pestritu a avut o relatie cu unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, Olaf Walter Hennig, un controversat om de afaceri din Cape Town. Playtech. ro a aflat care a fost, in realitate, legatura dintre cei doi. Adelina Pestritu a lucrat .

Dan Negru, reactie uluitoare. Ce spune despre infectatii din PRO TV si Antena 1

In aparenta, din razboiul pe care posturile TV Antena 1 si PRO TV il duc cu COVID-19, avantajat a iesit al doilea trust numit, caci, desi cu Andreea Esca infectata, stirile au continuat, in vreme ce filmarile pentru Te cunosc de undeva au fost suspendate. Imaginea castigatorului a devenit insa searbada dupa notificarea trimisa publicatiilor, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )