Libnet.ro
UNICEF

06:45

Traian Basescu, reactie furibunda dupa masurile de restrictie aplicate teraselor: Mi se pare fara sens! Betivii se imbata pana la ora 23

Playtech Playtech,
Traian Basescu, reactie furibunda dupa masurile de restrictie aplicate teraselor: Mi se pare fara sens! Betivii se imbata pana la ora 23

Fostul presedinte, Traian Basescu, s-a aratat nemultumit de noile masuri de restrictie cu privire la functionarea teraselor. Acesta considera inutila impunerea, argumentand cu faptul ca oamenii au dreptul sa stea afara pana mai tarziu, inclusiv cei aflati in vacanta. Traian Basescu nu este de acord cu inchiderea teraselor Actualul europarlamentar PMP considera nedreapta decizia Guvernului . continuă pe Playtech

Traian Basescu, despre restrictiile aplicate teraselor: Mi se pare fara sens! Betivii se imbata pana la ora 23!

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat marti ca nu este de acord cu unele dintre masurile de restrictie impuse de autoritati. Printre aceste masuri, inchiderea teraselor la ora 23.

E oficial. Traian Basescu candideaza la Primaria Capitalei. Anuntul total neasteptat

Traian Basescu se intoarce in prim planul politicii din Romania, dupa ce a s-a aflat ca se arunca in lupta pentru Primaria Capitalei. Fostul presedinte al Romaniei este candidatul oficial al Partidului Miscarea Populara. Traian Basescu este candidatul oficial al PMP pentru Primaria Capitalei Cel care a facut anuntul a fost chiar presedintele formatiunii politice, .

Traian Basescu, despre spitalele inchise in timpul mandatului sau de presedinte: Erau mai degraba morgi decat spitale Schimb de replici cu europarlamentarul Carmen Avram (VIDEO)

Schimb de replici intre eurparlamentarii Carmen Avram PSD) si Traian Basescu PMP), in direct, pe tema spitalelor care au fost inchise in Romania in timpul guvernarii Boc, atunci cand Traian Basescu era.

Marele joc pregatit pentru alegeri. in favoarea cui joaca Traian Basescu?

Alegeri locale 2020. Cozmin Gusa, consultant politic, a declarat luni seara, la Antena 3, ca fostul presedinte Traian Basescu este intr-o situatie dificila. Strategiile impotriva lui Basescu si strategiile lui Basescu sunt destul de corozive si el este periculos pentru Nicusor Dan, a spus Cozmin Gusa la emisiunea Subiectiv.

TRAIAN BASESCU: Nu am nici o problema sa scriu in formular ca nu am colaborat cu Securitatea

Traian Basescu a declarat luni ca va scrie in formularul obligatoriu pentru candidatii la alegerile locale ca nu a colaborat cu Securitatea, desi o decizie in prima instanta arata ca si-a turnat fostii colegi de la Institutul de Marina, conform g4media.

TRAIAN BASESCU: Obiectivul meu major este sa dau o mana de ajutor PMP-ului

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, duminica seara, ca nu prea stie sa piarda in politica si, daca va intra in competitia pentru Primaria Capitalei, va face tot ce se poate pentru a castiga.

Traian Basescu, despre clanurile interlope: Odata diminuata activitatea in strainatate, isi vor extinde activitatile in Romania. O sa ajungem sa ne fie frica sa iesim pe strada daca statul nu face ce trebuie (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca institutiile statului au ajuns sa aiba o atitudine defensiva in raport cu retelele de crima organizata, or acest lucru trebuie sa se schimbe, altfel vom ajunge.

EUGEN TOMAC: Traian Basescu va fi candidatul PMP la primaria Capitalei

Eugen Tomac a afirmat ca Traian Basescu va fi candidatul PMP la Primaria Generala a Capitalei. El a precizat ca PMP vrea sa obtina un capital politic care sa ne permita, asa cum se intampla in democratie, iar partidul sa aiba propria voce politica, scrie News. ro.

Tomac: Noi nu am vrut sa mergem cu un candidat propriu, dar vom merge cu Traian Basescu. Ca va pierde Nicusor este meritul USR, nu al PMP

PMP sustine ca un eventual esec al lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei va fi meritul USR care a exclus partidul infiintat de Traian Basescu din alianta dreptei pentru Bucuresti.

Traian Basescu a decis! Va candida sau nu la Primaria Capitalei? Anuntul de ultima ora

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat marti ca Traian Basescu va fi candidatul partidului la Primaria Capitalei. De asemenea, acesta a criticat decizia PNL si USR-PLUS de a exclude de la negocierile pentru Bucuresti partidul pe care il conduce: Ca va pierde Nicusor este meritul USR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )