Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum au reactionat angajatii lui Radu Mazare, cand au aflat ca patronul lor e arestat

Playtech Playtech,
Cum au reactionat angajatii lui Radu Mazare, cand au aflat ca patronul lor e arestat

Pana si arestarea lui Radu Mazare este invaluita in mister in Madagascar. Angajatii fostului primar al Constantei au lasat de inteles ca n-au avut niciun habar ca seful lor a fost luat pe sus de autoritati. Dupa ce a intrat o buna perioada de vreme intr-un con de umbra si nimeni n-a mai stiut nimic [] . continuă pe Playtech

Cu cine era Radu Mazare cand a fost prins in Madagascar

Cand a fost prins, fostul edin de Constanta, Radu Mazare era cu iubita sa oficiala, creatoarea de moda Roxana Valentina Mihalache 32 de ani), din Constanta. Femeia detine Casa de Paluggio.

Cand si cum va putea fi adus in tara Radu Mazare: ce spun protocoalele internationale

Radu Mazare a fost prins, miercuri 8 mai, in Madagascar si retinut de autoritatile de acolo. Acum, oficialii de la Bucuresti trebuie sa faca demersurile necesare pentru a-l aduce in tara. Radu Mazare a fost retinut in Madagascar, la aproape un an si jumatate dupa ce fugise din tara. El se afla sub control judiciar [] .

Noi detalii despre arestarea lui Radu Mazare. Fostul edil al Constantei se afla cu iubita in momentul cand a fost retinut de autoritati

Radu Mazare a fost arestat pentru sase zile in Madagascar. Aceasta e procedura pana sunt facute toate actele si apoi sa fie luata in calcul extradarea fostului primar al Constantei. Surse judiciare au.

Radu Mazare, saltat din Madagascar. Fostul primar al Constantei statea din decembrie 2017in complexul sau turistic construit pe malul Oceanului Indian

Radu Mazare se afla in Madagascar din decembrie 2017, cand a plecat din tara fara sa fie impiedicat de autoritati. Fostul primar al Constantei se afla sub control judiciar. El a trait de atunci in complexul sau de bungalowuri construit din timp pe plaja din Antsiranana.

Radu Mazare, retinut in Madagascar! A fost condamnat in acelasi dosar cu Cristi Borcea

Radu Mazare a fost prins in Madagascar si retinut de autoritatile de acolo. Radu Mazare a fost condamnat in tara in doua dosare. Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost retinut de autoritatile din Madagascar, potrivit G4Media. El are o condamnare definitiva la noua ani de inchisoare cu executare si inca una, de aproape [] .

Ce spune ministrul interimar al Justitiei despre extradarea lui Radu Mazare

Radu Mazare a fost arestat in Madagascar si va sta in spatele gratiilor in urmatoarele 6 zile. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca procedura de extradare poate fi declansata doar dupa ce instanta competenta va dispune aceasta masura si va remite documentele catre institutie. Ministerul Justitiei a primit astazi miercuri -n. r. ), la [] .

Cum arata Madagascar, locul in care s-a refugiat Radu Mazare! Oamenii cred in vrajitorie si spirite

Madagascar este o tara insulara care pentru multi ar parea o salbaticie periculoasa. Pentru altii insa, este o oportunitate de imbogatire, mai ales daca te duci acolo cu destui bani ca sa schimbi fata acelui loc. Cum a facut Radu Mazare. Adevarul este ca-ti trebuie multa imaginatie si un soi de disperare ca sa vezi [] .

Radu Mazare, arestat pentru sase zile in Madagascar

Radu Mazare a fost arestat pentru sase zile in Madagascar. Fugarul Radu Mazare a fost capturat de autoritati la capatul unei operatiuni coordonate de Interpol. Mazare a fost condamnat definitiv la 9 ani de i.

Cat timp va sta in arest Radu Mazare: autoritatile din Madagascar au facut anuntul oficial

Politia Romana a venit cu precizari dupa ce Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost retinut in Madagascar. Politia Romana anunta ca fostul edil se afla in custodia autoritatilor din Madagascar si ca a fost arestat pentru sase zile. Capturarea sa a fost posibila gratie colaborarii intre cele doua tari prin Centrul de Cooperare [] .

UPDATE Radu Mazare a fost retinut in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost retinut de autoritati in Madagascar, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Mazare are de executat o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare in dosarul privind retrocedarea plajelor. 31 Politia Romana a confirmat ca un cetatean roman, condamnat la 9 ani de inchisoare a fost arestat miercuri in aceasta tara africana, primind un mandat de sase zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )