Libnet.ro
UNICEF

21:17

Cum au reactionat oamenii cand Klaus Iohannis a aparut la Sibiu

Playtech Playtech,
Cum au reactionat oamenii cand Klaus Iohannis a aparut la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este vedeta Romaniei in aceasta perioada, cand are loc summitul de la Sibiu. Presedintele a fost gazda sefilor de stat si de guvern din tarile membre UE. Iohannis a avut parte de o intampinare speciala inca de la sosirea sa in Sibiu. Un entuziasm debordant a cuprins Piata Mare a Sibiului pe [] . continuă pe Playtech

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc joi, chiar in centrul orasului

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc, joi, la Sibiu in ziua in care sefii de stat si de guvern participa la Summitul Uniunii Europene,.

Klaus Iohannis, in inspectie la Sibiu. Presedintele verifica stadiul pregatirilor pentru Summitul UE si ii raspunde lui Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, marti, la Sibiu, unde verifica stadiul pregatirilor pentru Summitul Uniunii Europene din 9 mai, spunand ca institutiile implicate in organizare au colaborat foarte.

Klaus Iohannis, declaratii de la Sibiu inainte de summit: Lucrurile sunt foarte bine pregatite

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in inspectia in Piata Mare din Sibiu pentru a vedea cum decurg pregatirile pentru summit. Astazi facem ultimele probe, ultimele verificari. Din ce am vazut pana.

Klaus Iohannis, detalii de ULTIM MOMENT despre Summitul de la Sibiu. Se va decide viitorul Europei

Detalii de ultim momentprivind Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, care va avea loc joi, la Sibiu. Administratia Prezidentialatransmite ca presedintele Klaus.

Klaus Iohannis: Exista lideri politici care vor sa se situeze deasupra legii, carora nu le convine cand institutii fundamentale ale statului de drept aduc la lumina faptele de coruptie(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Summitul Partidului Popular European, organizat la Sibiu, referindu-se la provocarile din ultimii ani, ca in Romania, dar si in alte state ale Uniunii Europene a.

KLAUS IOHANNIS, LA SUMMITUL PPE DE LA SIBIU: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, inaintea summitului Partidului Popular European PPE) care are loc la Sibiu, ca, dupa 30 de ani de la caderea comunismului, a adus Europa acasa, aici in Romania.

Klaus Iohannis, declaratii inainte de Summit-ul UE de la Sibiu: E un moment cu totul special pentru mine

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o serie de declaratii cu doar cateva ore inainte de inceperea Summit-ului UE de la Sibiu. Profit de aceasta ocazie aici, in Muzeul Astra din Sibiu,.

Klaus Iohannis, declaratii inainte de Summitul UE de la Sibiu: E un moment cu totul special pentru mine

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o serie de declaratii cu doar cateva ore inainte de inceperea Summit-ului UE de la Sibiu. Profit de aceasta ocazie aici, in Muzeul Astra din Sibiu,.

Klaus Iohannis participa la sedinta PNL de la Sibiu

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroul Executiv PNL de la SIbiu, care va avea loc pe 8 mai. De asemenea, potrivit unor surse politice, presedintele a confirmat deja prezenta si la mitingul pe care liberalii.

Klaus Iohannis, declaratie la Summitul de la Sibiu: A fost un Summit al unitatii, iar discutiile de azi ne-au intarit convingerea ca ne putem scrie impreuna viitorul Uniunii Europene

Klaus Iohannis a sustinut un discurs la Summitul european de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a fost un Summit al unitatii, unde s-a intarit convingerea ca se poate scrie un viitor al Uniunii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )