Libnet.ro
UNICEF

20:15

Familia lui Mario Iorgulescu a reactionat dupa accidentul in urma caruia un tanar si-a pierdut viata

Playtech Playtech,
Familia lui Mario Iorgulescu a reactionat dupa accidentul in urma caruia un tanar si-a pierdut viata

Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Familia lui a emis un comunicat prin care a transmis condoleante familiei tanarului, care era tatal a doua fetite. Familia lui Mario Iorgulescu, reactie dupa . continuă pe Playtech

Ce a aparut pe pagina de facebook a lui Mario Iorgulescu, imediat dupa accidentul rutier. Detaliul nebanuit care a iesit la iveala despre fiul presedintelui LPF

Accident grav in aceasta dimineata pe strazile Capitalei! in urma celor intamplate in trafic, Mario Iorgulescu fiul lui Gino Iorgulescu a ajuns de urgenta la spital. Potrivit informatiilor aparute, accidentul in care a fost implicat baiatul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbla LPF) s-a soldat cu un deces. Mario Iorgulescu, accident rutier pe strazile Capitalei .

Primele informatii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Cum se simte fiul presedintelui de la LPF, dupa accidentul rutier din Capitala

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal LPF), se afla internat, in stare grava, la Spitalul Elias din Capitala. Reprezentantii institutiei au facut primele declaratii despre starea de sanatate a tanarului de 24 de ani, dupa ce acesta a ajuns de urgenta pe mana medicilor, in urma unui accident grav rutier din .

Cine este tanarul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu. Avea doua fetite

Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a fost implicat intr-un accident in urma caruia a fost transportat in stare grava la spital. in urma accientului a rezultat decesul unei persoane. Este vorba despre Dany Vicol, un tanar de 24 de ani, care era tatal a doua fetite. Tanarul care a .

Acuzatii grave: Mario Iorgulescu mi-a omorat nepotul!. Ce a facut seful LPF, imediat dupa accidentul in care a fost implicat fiul sau

Se lasa cu acuzatii grave, dupa accidentul rutier din Capitala in care a fost implicat fiul lui Gino Iorgulescu! Unchiul victimei a tras un semnal de alarma si a lansat afirmatii dure la adresa presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal si baiatului sau. Mario Iorgulescu mi-a omorat nepotul!, striga indurerat barbatul. Acuzatii grave pentru .

Acuzatii grave:Mario Iorgulescu mi-a omorat nepotul!. Ce a facut seful LPF, imediat dupa accidentul in care a fost implicat fiul sau

Se lasa cu acuzatii grave, dupa accidentul rutier din Capitala in care a fost implicat fiul lui Gino Iorgulescu! Unchiul victimei a tras un semnal de alarma si a lansat afirmatii dure la adresa presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal si baiatului sau. Mario Iorgulescu mi-a omorat nepotul!, striga indurerat barbatul. Acuzatii grave pentru .

Digi24: Titi Aur, dupa accidentul lui Mario Iorgulescu: La viteze mari, masinile scumpe dau senzatia ca ai totul sub control

Titi Aur, fost pilot de raliuri si unul dintre cei mai experimentati specialisti auto din Romania, a spus la Digi24, in legatura cu accidentul in care a fost implicat fiul presedintelui LPF, Mario Iorgulescu, ca masina devine o arma daca nu e condusa corect.

Gino Iorgulescu, dupa accidentul mortal provocat de fiul sau: Durerea noastra e de nerostit. Situatia putea fi cu acelasi deznodamant si pentru copilul nostru

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, si sotia sa au transmis, duminica, condoleante familiei tanarului de 24 de ani mort in accidentul provocat de fiul lor, precizand ca situatia putea avea acelasi deznodamant si pentru Mario Iorgulescu, aflat acum in stare grava in spital.

Cine este barbatul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu

Soferul care a murit duminica dimineata, in accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, pe Soseaua Chitila din Capitala, este un tanar din Chitila, Dany Vicol, in varsta de 24 de ani.

Care este starea lui Mario Iorgulescu. Fiul presedintelui LPF a produs un accident grav in Capitala

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat intr-un grav accident in Capitala. Accidentul s-a petrecut duminica dimineata, in jurul orei 3. Mario Iorgulescu, fiul lui Gino.

Fiul presedintelui LPF a produs un accident rutier de proportii in Capitala: Un alt sofer si-a pierdut viata, iar Mario Iorgulescu a fost internat de urgenta in stare grava (FOTO, VIDEO)

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a produs un accident grav de circulatie, pe soseaua Chitilei din Capitala, in urma caruia un tanar de 24 de ani, care conducea regulamentar,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )