Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mesajul Melaniei Trump in memoria victimelor de la 11 septembrie 2001. Cum au reactionat americanii

Playtech Playtech,
Mesajul Melaniei Trump in memoria victimelor de la 11 septembrie 2001. Cum au reactionat americanii

Melania Trump a postat un mesaj pe retelele de socializare in memoria victimelor de la 11 septembrie 2001. Cum au reactionat americanii? Mesajul Melaniei Trump in memoria victimelor de la 11 septembrie 2001 18 ani de la atentatele din 11 septembrie indreptate impotriva Statelor Unite, coordonate de Al-Qaeda, in urma carora au murit aproape 3. continuă pe Playtech

18 ani de la 11 septembrie 2001: Trump promite sa intensifice lupta impotriva talibanilor

Presedintele american Donald Trump a promis miercuri, la marcarea a 18 ani de la atentatele de la 11 septembrie 2001, sa intensifice lupta impotriva talibanilor in Afganistan, la cateva zile dupa anularea unei intalniri cu acestia in vederea incheierii unui acord de pace, relateaza AFP.

18 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001. Imaginile care ne-au marcat pe toti. VIDEO

Atacurile din 11 septembrie 2001, din Statele Unite, au schimbat pentru totdeauna modul in care lumea priveste terorismul si securitatea. Evenimentele din urma cu 18 ani au lasat in urma aproape 3000 de morti si alte mii de raniti. Lacrimile au pus stapanire pe intreaga planeta, care a privit, cu sufletul la gura transmisiunile in .

11 septembrie 2001, ziua pe care americanii nu o vor uita niciodata

Americanii isi omagiaza miercuri victimele atacului terorist din 11 septembrie 2001. in pofida trecerii a 18 ani de la cel mai sangeros eveniment din istoria Statelor Unite, sechelele inca nu au disparut, atat la New York, cat si la Kabul.

Complexul Ambasadei SUA din Afganistan, lovit de o racheta la comemorarea a 18 ani de la atacurile din 11 septembrie 2001

Complexul Ambasadei SUA din capitala Afganistanului, Kabul, a fost lovit de o racheta chiar in primele minute ale zilei de miercuri, cand se marcheaza 18 ani de la atentatul terorist din 11 septembrie 2001.

Dancila despre atentatele de la 11 septembrie 2001: Un moment pe care nu avem voie sa-l uitam

Atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001 reprezinta o tragedie care a luat mii de vieti si a zd.

America aduce un omagiu victimelor de la 11 septembrie

Newyorkezii aduceau miercuri un omagiu victimelor atentatelor de la 11 septembrie 2001, o comemorare.

Dancila, despre atentatele din 11 septembrie: Este un moment pe care nu avem voie sa-l uitam. Avem datoria de a lupta neincetat impotriva terorismului

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri pe Facebook ca astazi se implinesc 18 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, subliniind ca este un moment pe care nu avem voie sa il uitam. Premierul a adaugat apoi ca avem cu totii datoria de a lupta impotriva actelor de terorism si de a sprijini instaurarea pacii.

HOROSCOP DRAGOSTE 11 SEPTEMBRIE. Balantele au o zi calma in relatie, Fecioarela acumuleaza multa tensiune

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 11 septembrie 2019. Astazi intra in actiune astrala nodurile lunare si planeta Marte responsabila cu energia, impulsul,.

Un 11 septembrie diferit

Acum fix un an, pe 11 septembrie 2018, clasa politica din Romania a aratat la cel mai inalt nivel ca nu este capabila sa-si apere cetatenii in fata discriminarii, principalele partide politice din Romania cu o exceptie notabila) solidarizandu-se in Senatul Romaniei pentru a da unda verde organizarii referendumului pentru familie care avea sa aiba loc o luna mai tarziu.

Prognoza meteo miercuri, 11 septembrie. Vesti surprinzatoare de la meteorologi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca azi, 11 septembrie, prognoza meteo vine cu o surpriza. Ramanem cu umbre ale temperaturile de vara sau toamna isi intra deja in drepturi? Iata vremea in toata tara, dar si in Bucuresti! Urmareste aici maximele la care sa te astepti dupa-amiaza si minimele noptii. Vremea in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )