Libnet.ro
UNICEF

21:47

Prima reactie a Comisiei Europene dupa mutilarea justitiei de catre Parlament: ce transmit oficialii de la Bruxelles

Playtech Playtech,
Prima reactie a Comisiei Europene dupa mutilarea justitiei de catre Parlament: ce transmit oficialii de la Bruxelles

Comisia Europeana a reactionat la doar cateva ore dupa ce Parlamentul a modificat, pe repede-inainte, Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Prima reactie de la Comisia Europeana a venit din partea purtatorului de cuvant. Christian Wigand a transmis ca Bruxellesul stie ce au votat parlamentarii romani miercuri si ca va stabili pasii care sunt [] . continuă pe Playtech

Reactia Comisiei Europene dupa modificarea codurilor penale:Romania trebuie sa revina urgent pe calea procesului de reforma

Un purtator de cuvant al Comisiei Europene a oferit o prima reactie de la Bruxelles in legatura cu modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala. Romania este invitata sa revina urgent pe calea reformelor.

Reactia Comisiei Europene, dupa modificarea Codurilor penale: Vom analiza cu atentie masurile adoptate inainte de a decide urmatoarele etape

Comisia Europeana va analiza cu atentie modificarile Codurilor penale adoptate miercuri de Parlamentul de la Bucuresti inainte de a decide urmatoarele etape, a declarat un purtator de cuvant al executivului de la Bruxelles, care a avertizat ca, daca preocuparile europenilor legate de statul de drept din Romania nu sunt avute in vedere, Comisia va trebui sa actioneze rapid.

Teodorovici, prima reactie dupa ce a preluat interimatul la Fonduri Europene: Back in business

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, numit ministru interimar si la Fonduri Europene, a avut, miercuri seara, o prima reactie dupa ce Klaus Ioghannis a semnat decretele. Back in business. Revin, chiar.

Elena Gheorghe, prima reactie dupa ce fratele ei a facut PRAPAD la Exatlon: Nu cred ca si-ar dori cineva sa priveasca aceasta competitie cu noi, cu familia lui Costin

Elena Gheorghe a oferit prima reactie, dupa ce fratele ei, Costin, a fost omul meciului pentru vila la baieti, in competitia din Republica Dominicana, Exatlon, potrivit wowbiz. ro.

Prima reactie a lui Ponta dupa ce a mai luat un om de la PSD

Avem nevoie de oameni profesionisti si de proiecte de dezvoltare pentru Romania, a declarat Victor Ponta luni, dupa ce cu o ora mai devreme inca un deputat PSD a anuntat ca se alatura Pro Romania.

DACA VA FI PRESEDINTE AL COMISIEI EUROPENE: Manfred Weber se angajeaza sa blocheze proiectul Nord Stream 2

Politicianul german conservator Manfred Weber a declarat unui ziar polonez ca va face tot ce poate pentru a opri proiectul gazoductului Nord Stream 2, daca va ajunge presedinte al Comisiei Europene, transmite DPA.

Eugen Teodorovici, prima reactie dupa ce a fost pus de Iohannis ministru interimar: Back in business

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost numit ministru interimar si la Fonduri Europene, prin decret semnat de presedintele Iohannis, ca urmare a demisiei Rovanei Plumb, care candideaza pentru.

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, marti ca, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala, cea mai rapida varianta este restructurarea. inteleg ca s-a modificat cumva.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa ce a fost achitat definitiv de iCCJ: Bucuria mea este umbrita

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni seara, la Sinteza zilei, dupa ce a aflat ca a fost achitat de iCCJ, ca bucuria sa este umbrita de faptul ca multi alti romani aflati in aceeasi situatie nu si-au.

Un francez in fruntea Comisiei Europene? Trei candidati ai dreptei moderate si sansele lor

Franta, care nu mai ocupa niciun post de conducere in cadrul Uniunii Europene, are trei candidati ai dreptei moderate care ar putea intruni o majoritate in Consiliul European si in Parlament la viitoarele alegeri: Michel Barnier, Bruno Le Maire si Christine Lagarde, potrivit Rador, care citeaza Liberation.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )