Libnet.ro
UNICEF

23:00

Reactia Simonei Halep si mesajul WTA dupa inca o victorie la Roland Garros

Playtech Playtech,
Reactia Simonei Halep si mesajul WTA dupa inca o victorie la Roland Garros

Simona Halep a invins-o pe Lesia Tsurenko, scor 6-2, 6-1, in turul 3 la Roland Garros si s-a calificat in optimile de finala ale turneului. Constanteanca nu a avut emotii in fata sportivei din Ucraina, dar a spus dupa meci ca nu i-a fost deloc usor. WTA a reactionat dupa meci prin 2 mesaje postate [] . continuă pe Playtech

Reactia Simonei Halep dupa cea mai categorica victorie de la Roland Garros

Simona Halep a vorbit cu sportivitate despre adversara careia nu i-a dat nicio sansa, sambata, in turul 3 la Roland Garros.

Roland Garros 2019. Reactia Simonei Halep, dupa calificarea in optimi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, a declarat ca se astepta la un meci mai dificil in fata ucrainencei Lesia Turenko, pe care a invins-o sambata in doua seturi, 6-2, 6-1, dupa do.

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei - Romanca are 7-0 in meciurile directe

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic Serbia, 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Tsurenko este una dintre victimele preferate ale Simonei, ea conducand cu 7-0 in meciurile directe cu jucatoarea in varsta de 30 de ani.

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Se actualizeaza.

Cine este adversara Simonei Halep din turul 2 la Roland Garros. Magda Linette are grave probleme de sanatate

Simona Halep joaca in turul 2 la Roland Garros, joi, 30 mai, dupa ora 18:30, impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, dezvaluind tactica pe care o va aborda. Romanca ar putea profita in partida de la Paris de faptul ca Magda Linette are grave probleme de sanatate.

Victoria Simonei Halep la Roland Garros, in presa internationala. Ce spun strainii despre numarul 3 mondial

Simona Halep a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1, pe australianca Ajla Tomljanovic si s-a calificat in turul 2 al turneului de la Roland Garros. Presa internationala a scris despre victoria numarului 3 WTA, care in urma cu un an triumfa pentru prima data in cariera la Paris, iar in acest an vrea [] .

DigiSport: Replica memorabila: cum a reactionat adversara Simonei Halep, cand a fost intrebata daca are un iubit

In varsta de 30 ani, Lesia Tsurenko este adversara Simonei Halep in turul trei la Roland Garros. Ucraineanca s-a dedicat in ultimii ani exclusiv tenisului, de care este indragostita. intrebata de italieni daca are o relatie, sportiva nascuta la Volodymyrets a dat o replica memorabila.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Linette: Ma bucur ca am ramas calma in decisiv

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-3, pe poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, calificandu-se in turul al treilea al French Open.

Roland Garros: Iga Swiatek (18 ani), adversara Simonei Halep din optimi - Poloneza a revenit dupa ce a pierdut primul set cu 6-0 in fata campioanei olimpice

Iga Swiatek a implinit vineri 18 ani) a invins-o pe campiona olimpica Monica Puig 59 WTA), scor 0-6, 6-3, 6-3, si se va duela cu Simona Halep in optimile turneului de la Roland Garros.

Partea de tablou a Simonei Halep s-a mai curatat de o favorita. Traseu lejer pentru romanca pana in semifinale

Joi, Daria Kasatkina, favorita 21 a turneului de la Roland Garros, a fost invinsa de Monica Puig 59 WTA), 6-3, 6-1, dupa 1 ora si 12 minute de joc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )