Libnet.ro
UNICEF

08:45

Serban Huidu, comparat cu Mario Iorgulescu. Reactia prezentatorului: Pentru moralistii de carton drama nu conteaza

Playtech Playtech,
Serban Huidu, comparat cu Mario Iorgulescu. Reactia prezentatorului: Pentru moralistii de carton drama nu conteaza

Serban Huidu, prezentatorul Cronicii Carcotasilor, a reactionat, pe Facebook, la o postare in care este comparat cu Mario Iorgulescu. Contextul ii apropie, mentalitatea este alta? Reactia lui Serban Huidu, dupa ce a fost comparat cu Mario Iorgulescu Dupa ce Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier grav, in urma caruia a murit un om, situatia . continuă pe Playtech

Reactia lui Serban Huidu dupa ce a fost asociat cu Mario Iorgulescu, tanarul care a ucis un barbat intr-un accident

Serban Huidu a reactionat dupa ce accidentul provocat de fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, in urma caruia un barbat si-a pierdut viata, a fost comparat cu cel provocat de prezentatorul Cronicii Carcotasilor, in urma caruia trei persoane au murit.

Oficial: Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentratie 1,96 gl alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 gl alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tanarul consumase cocaina, a anuntat parchetul, potrivit Mediafax. Noi informatii despre starea lui Mario Iorgulescu, internat la Spitalul Elias. Este in stare grava, riscul vital nu a trecut.

Dezvaluire scandaloasa in cazul lui Mario Iorgulescu. Politistii stiau, iar accidentul putea fi evitat, dar au preferat sa nu faca nimic

Tragedia provocata de Mario Iorgulescu aduce la suprafata inca o bila neagra pentru Politia Romana. Oamenii legii stiau ca se droga, implicit si ca, potrivit comportamentului de pana acum, ar fi putut oricand provoca accidente pe banda rulanta. Fiul sefului LPG a mai avut antecedente de acest gen, dar care, din fericire, nu s-au finalizat .

Medicii au luat o decizie de urgenta. Organele lui Mario Iorgulescu ar fi inceput sa cedeze

Decizie neasteptata in cazul lui Mario Iorgulescu. Medicii de la Spitalul Elias au facut primele dezvaluiri despre evolutia starii de sanatate a fiului presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Din pacate, parintii baiatului au primit vesti crunte. Organele sale ar fi inceput sa cedeze. Ce au decis medicii, pentru a-i salva viata? Organele lui Iorgulescu Jr.

Mario Iorgulescu consumase atat alcool, cat si cocaina inainte de a provoca accidentul rutier in care a murit un tanar

Medicii legisti confirma ca Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influenta drogurilor in momentul in care a provocat accidentul in care un tanar si-a pierdut viata, potrivit Digi 24. De asemenea, Mario Iorgulescu era baut. Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF.

Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, inmormantat langa sora sa. Parca am fost blestemati!

Familia Vicol pare sa fie urmarita de blestem. Din pacate, accidentul provocat de Mario Iorgulescu a adus o mama indoliata pentru a doua oara si a lasat doi copii orfani de tata. Dani Vicol, victima din accidentul rutier extrem de violent petrecut sambata seara va fi inmormantat langa sora lui. Familia Vicol, ingenuncheata de durere .

OFICIAL Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a consumat droguri si alcool duminica inainte de accidentul pe care l-a provocat la iesirea din Bucuresti, in urma caruia un tanar si-a pierdut viata. Cel putin asa reiese din rezultatele preliminare ale testelor efectuate de specialistii Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici.

Momente dramatice la inmormantarea victimei lui Mario Iorgulescu. Ce scria pe crucea lui Daniel Vicol

Dani Vicol, tanarul care si-a pierdut viata in accidentul provocat de catre Mario Iorgulescu, a fost astazi, 12 septembrie, condus pe ultimul drum. Mare le-a fost mirarea in momentul in care cei care l-au iubit pe baiat au vazut ce scria pe crucea sa. Ce a decis familia? Dani Vicol, condus pe ultimul drum Mario .

Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu in momentul producerii accidentului. Nimic despre droguri in sange, pana acum

S-a dovedit faptul ca Mario Iorgulescu bause in ziua tragica in care a produs un accident extrem de violent. Fiul Sefului Ligii Profesioniste de Fotbal a omorat un tanar de 24 de ani, tata a doi copii, care se intorcea acasa de la un deces. Ce alcoolemie avea Iorgulescu in momentul in care s-a produs .

Politistii stiau ca Mario Iorgulescu era consumator inrait de droguri, dar l-au lasat in libertate

Mario iorgulescu, fiul sefului LPF care a provocat un accident ingrozitor, in urma caruia un tanar t.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )