Libnet.ro
UNICEF

10:15

Surpriza la Puterea Dragostei. None a revenit in casa. Cum a reactionat Andreea Mantea

Playtech Playtech,
Surpriza la Puterea Dragostei. None a revenit in casa. Cum a reactionat Andreea Mantea

Fanii emisiunii Puterea Dragostei au avut parte de o surpriza uriasa in ultima editie a reality show-ului prezentat de Andreea Mantea la postul de televiziune Kanal D. Dupa ce s-a speriat ca nu isi va gasi marea dragoste si a parasit emisiunea, None s-a intors in casa dragostei si este hotarat sa isi mai incerce . continuă pe Playtech

Bia a revenit in casa Puterea Dragostei, la Kanal D. Cum a reactionat Andreea Mantea cand a vazut-o

Bia a revenit in casa Puterea Dragostei! Tanara face parte din categoria concurentilor care pe cat sunt iubiti, pe atat sunt si de urati de fani, conform comentariilor internautilor de pe retelele de socializare. Cum a fost intampinata bruneta la prima aparitie, dupa ce a trecut prin Romania? Bia a revenit in casa Puterea Dragostei? .

Tensiuni maxime in casa Puterea Dragostei. Un concurent a explodat de nervi si si-a cerut eliminarea

Un concurent, care este de scurta vreme intr-un cuplu, a explodat de nervi la reprosurile altei colege de platou. Acesta a sustinut ca nu mai vrea sa ia parte la show-ul dragostei din cauza zvonurilor si ipotezelor aduse de tanara, dat fiind faptul ca lucrurile astea ii distrug treptat povestea de iubire. Cine sunt protagonistii .

Nou triunghi amoros la Puterea Dragostei! Cum a decurs intalnirea in trei si cine sunt protagonistii

Un nou triunghi amoros se arata in casa Puterea Dragostei! Protagonistii povestii de iubire s-au gasit in camera rosie pentr o intalnire in trei care a continuat la separeu. Cine este concurenta care a pus pe jar doi colegi de platou? Aceasta a facut alegerea decisiva, dupa ce a vazut interesul exacerbat al unuia dintre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )