Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum e Romania mai buna decat Marea Britanie si Germania multumita Internetului

Adevărul Adevărul,
Cum e Romania mai buna decat Marea Britanie si Germania multumita Internetului

Romania a fost, in ultimii ani, in topul tarilor cu cel mai rapid Internet, dar nu si in ceea ce priveste acoperirea conexiunii de noua generatie. De-a lungul anului trecut, tara noastra a recuperat si acum a ajuns sa fie in top 5 tari din Europa. Lituania domina acest domeniu, iar Germania nu este niciunde in top. continuă pe Adevărul

VIDEO Marea Britanie incepe testarea de masini care se conduc singure

In Marea Britanie au fost prezentate primele masini autonome care incep a fi testate in mai multe orase. In primavara, autoritatile vor intocmi un cod de bune practici pentru a decide in ce mod trebuie schimbata legislatia pentru a permite si acestor masini futuriste sa se alature traficului auto. Primele masini au viteze mici si nu arata prea grozav, insa important e ca lucrurile s-au pus in miscare. Alaturi de Regatul Unit, Germania si Suedia sunt tarile europene cel mai avasate in domeniu.

Masinile autonome au liber pe soselele din Marea Britanie. Cum s-ar putea schimba traficul

Marea Britanie va permite, incepand din vara, testarea masinilor autonome pe drumurile publice, acesta fiind un important pas in dezvoltarea si adoptarea acestor modele. Actiunea insoteste investitii majore facute de guvernul britanic in acest domeniu.

SUA si Marea Britanie si-au inchis ambasadele din Yemen

Statele Unite ale Americii si Marea Britanie si-au inchis ambasadele in Yemen si au evacuat angajatii celor doua misiuni diplomatice, precum si familiile lor pe fondul cresterii insecuritatii in aceasta tara, conform AFP, informeaza Agerpres.

Philip Hammond: Marea Britanie isi rezerva dreptul sa inarmeze fortele ucrainene

Seful dimplomatiei britanice a afirmat marti ca Marea Britanie isi rezerva dreptul sa inarmeze fortele ucrainene si sa impiedice colapsul acestora, informeaza AFP. Fiecare tara din NATO poate decide.

Marea Britanie isi rezerva dreptul de a inarma fortele ucrainene

Marea Britanie isi rezerva dreptul de a inarma fortele ucrainene si sa impiedice colapsul acestora, a afirmat marti ministrul britanic al Afacerilor Externe, Philip Hammond, citat de AFP.

Banca HSBC, investigata in SUA, Marea Britanie, Franta si alte tari, in cazul de evaziune fiscala

HSBC Holdings este investigata in SUA, Marea Britanie, Franta si alte tari dupa ce a recunoscut ca la divizia de private banking din Elvetia au avut loc nereguli care au permis ca unii dintre clienti sa .

Swiss Leaks: HSBC Holdings este investigata in SUA, Marea Britanie, Franta si alte tari, in cazul de evaziune fiscala

HSBC Holdings este investigata in SUA, Marea Britanie, Franta si alte tari dupa ce a recunoscut ca la divizia de private banking din Elvetia au avut loc nereguli care au permis ca unii dintre clienti sa eludeze fiscul, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

Marea Britanie: Ne rezervam dreptul de a le da arme

Marea Britanie isi rezerva dreptul de a inarma fortele ucrainene si va impiedica prabusirea lor, a dat asigurari marti ministrul britanic de externe, Philip Hammond, potrivit AFP. Fiecarei tari din.

Marea Britanie: Patru romani, condamnati la cate sase luni de inchisoare cu suspendare dupa ce au furat din banii aruncati de turisti la intrarea in Turnul Londrei

Patru romani au fost condamnati in Marea Britanie pentru ca au furat 350 de lire sterline din banii aruncati de turisti in santul din fata Portii Tradatorilor, la intrarea in Turnul Londrei, si destinati.

VIDEO Exemplu de downsizing noul Nissan X-Trail, mai performant decat vechiul model, desi are motor mai mic si mai slab

Strategia de downsizing reducerea capacitatii cilindrice a motoarelor, concomitent cu scaderea impactului asupra mediului si cresterea performantelor masinilor nu functioneaza intotdeauna ca la carte cand este transpusa in situatii reale de trafic, insa exista si exemple pozitive. Noul Nissan X-Trail reuseste sa fie mai performant decat modelul care a iesit din curand din productie, desi are motor mai mic si mai slab.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )