Libnet.ro
UNICEF

07:00

Pacientii complet paralizati pot merge din nou datorita exoscheletilor si realitatii virtuale

Playtech Playtech,
Pacientii complet paralizati pot merge din nou datorita exoscheletilor si realitatii virtuale

Nu este prima oara cand vorbim despre lucrurile uimitoare pe care tehnologia si stiinta le pot face pentru oameni. Mai multi pacienti paralizati din cauza unor vatamari severe la nivelul maduvei spinarii si-au recuperat abilitatea de a-si misca picioarele, dupa ce s-au antrenat cu un exoschelet conectat la creierele lor. Unul dintre ei a reinceput []. continuă pe Playtech

VIDEO Ed Sheeran, trimis din nou in judecata. Este acuzat ca ar fi plagiat o piesa interpretata de Marvin Gaye

Cantaretul Ed Sheeran a fost din nou trimis in judecata. De data aceasta de catre mostenitorii compozitorului piesei Let's Get it On, interpretata de Marvin Gaye. Acestia il acuza pe Sheeran ca ar fi copiat elemente din hitul lansat de Marvin Gaye in 1973, informeaza revista Rolling Stone citand Reuters.

Serban Copot participa din nou la Te cunosc de undeva! Iata cele mai memorabile transformari de pana acum! VIDEO

Serban Copot este vedeta celui de-al zecelea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva. Artistul va intra din nou in pielea altor vedete internationale, dar si autohtone, dupa ce, in 2013 si 2015, a impresionat juriul si publicul cu zeci de prestatii memorabile.

Legea pensiilor se schimba din nou. Care sunt modificarile importante

Legea pensiilor se schimba din nou. Sunt modificari importante pentru cei incadrati in grupele I si a II-a de munca, potrivit Economica. net. Proiectul, lansat in dezbatere publica de.

Drumul judetean care duce la cetatea dacica Sarmizegetusa Regia, din nou functional

Drumul judetean care face legatura in localitatea Costesti si cetatea dacica Sarmizegetusa Regia a fost redeschis, vineri, circulatiei rutiere. Timp de mai multe zile, traficul pe acest drum a fost blocat, din cauza distrugerilor cauzate de o furtuna puternica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )