Libnet.ro
UNICEF

20:00

Care va fi cvorumul necesar la referendumul din 26 mai! Guvernul s-a hotarat

Playtech Playtech,
Care va fi cvorumul necesar la referendumul din 26 mai! Guvernul s-a hotarat

Guvernul a ajuns, in sfarsit, la o concluzie finala in ceea ce priveste cvorumul pentru referendumul din 26 mai. Propus de Klaus Iohannis, evident ca n-a picat bine Guvernului PSD, asa ca Viorica Dancila a incercat toate parghiile mai mult sau mai putin Constitutionale ca sa modifice acest referendum. Daca tot avem un guvern si [] . continuă pe Playtech

Iohannis, declaratie dupa reuniunea PPE: Alegerile din 26 mai sunt despre apararea valorilor fundamentale ale UE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat joi, dupa reuniunea PPE de la Sibiu, ca alegerile inseamna mult mai mult decat alegerea unui nou Parlament European, scrutinul fiind in acceptiunea sefului statului despre apararea valorilor fundamentale.

Tariceanu le cere simpatizantilor ALDE sa nu voteze la referendumul convocat de Iohannis: E o incercare de deturnare a dezbaterii

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca recomandarea formatiunii sale este sa nu se voteze la referendumul din 26 mai pe tema justitiei, pentru a nu-i face jocul sefului statului, Klaus Iohannis.

Carmen Avram, mesaj pentru moldoveni: Vom merge la vot pe 26 mai, se ridica Moldova toata

Carmen Avram a facut un apel la oamenii prezenti la mitingul de la Iasi. Candidata PSD la europarlamentare cheama moldovenii la vot pe 26 mai. Buna ziua Moldova! Buna ziua Iasi! Si un salut pentru Europa.

Andreea Esca, alaturi de Selly, in campania E.U. YES la VOT, pe 26 Mai! Mesajul vedetei PRO TV

Andreea Esca si Selly, cel mai cunoscut vlogger din Romania, s-au implicat in campania de promovare a mersului la vot la alegerile europarlamentare. Cele doua vedete te indeamna sa mergi si tu la vot pentru ca spre binele tau si al copiilor tai, daca-i ai. Dupa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, mai multe vedete [] .

RARES BOGDAN: Dupa castigarea alegerilor vom tranti guvernul PSD, urmand o lunga guvernare liberala

Candidatul liberal la europarlamentare Rares Bogdan a declarat astazi la mitingul electoral de la Suceava ca, dupa castigarea alegerilor din 26 mai si a referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis, PNL va face o coalitie cu partidele din opozitie, pentru ''a tranti '' guvernul PSD.

Alarma falsa de la Iohannis si Opozitie. Guvernul a adoptat OUG privind organizarea referendumului fara sa modifice cvorumurile de participare si validitate

Purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu, a declarat ca in sedinta de Guvern au fost adoptate doua acte normative privind organizarea celor doua scrutine din 26 mai, iar in baza acestora nu se schimba.

Gheorghe Falca: E vital sa schimbam guvernul la toamna. O motiune de cenzura poate avea succes, daca PSD coboara sub 30% la europarlamentare

O motiune de cenzura la adresa Guvernului poate avea succes la toamna, daca PSD va cobori sub 30% la alegerile europene din 26 mai, a declarat, la RFI, vicepresedintele PNL Gheorghe Falca.

Doua asociatii civice ii cer lui Dragnea sa renunte la mitingul din 9 mai, de la Iasi

Asociatiile civice Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei si impreuna pentru A8 ii cer presedintelui PSD, Liviu Dragnea, intr-o scrisoare deschisa, sa renunte la mitingul din 9 mai de la Iasi, motivand ca organizarea unei actiuni de partid de Ziua Europei aduce deservicii imaginii orasului.

Imagini violente surprinse pe strazile din Hunedoara! Mai multi politisti, batuti cu bate si topoare

Patru politisti si un jandarm au fost batuti cu bate si topoare si apoi fugariti printre blocurile din Hunedoara, dupa ce au intervenit la o petrecere cu gratare. Enervati ca le-au fost interzise.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )