Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] . continuă pe Playtech

SONDAJ Vei vota la referendumul din 26 mai?

In paralel cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai va avea loc si referendumul pe tema justitiei, convocat de presedintele Klaus Iohannis. Aici sunt cele doua intrebari anuntate de seful statului. Vei vota la referendum?Participa la sondajul HotNews. ro.

Investitorii straini: Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discutii despre modul in care au fost utilizate Ordonantele de Urgenta

Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discutii despre modul in care au fost utilizate Ordonantele de Urgenta de-a lungul timpului. in masura in care rezultatul votului si dezbaterea care ii va urma vor contribui la o utilizare mai echilibrata a OuG-urilor, mediul de afaceri va fi protejat de masuri venite peste noapte, fara o minima consultare sau perioada de ajustare la ele, se arata intr-un mesaj postat pe Facebook de catre Consiliul Investitorilor Straini.

Klaus Iohannis: E timpul ca opozitia parlamentara sa se adune

Dupa alegerile europarlamentare si referendumul din 26 mai, opozitia trebuie sa se uneasca, iar PNL trebuie sa vina cu nou concept pentru politica romaneasca, a declarat marti, la Craiova, Presedintele Klaus.

in linie dreapta pentru alegerile din 26 mai!

La finalul saptamanii acesteia ne asteapta doua voturi extrem de importante pentru trasarea viitorului apropiat al Romaniei alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie.

Klaus Iohannis: Cred ca referendumul va trece. Romani, nu irositi dreptul la vot. Mergeti si votati! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in opinia sa, referendumul din 26 mai va fi validat. intrebat de reporteri cine va deconta un eventual esec al referendumului, seful statului a.

O colectie impresionanta de viori la concertul din 26 mai de la Sala Radio

Violonistul Razvan Stoica, pianista Andreea Stoica si ansamblul pe care l-au fondat impreuna in 2010, Kamerata Stradivarius, vor urca pe scena Salii Radio duminica, 26 mai, ora 19. in program: 8 anotimpuri celebrele concerte pentru vioara si orchestra de Antonio Vivaldi, alaturi de Anotimpurile la Buenos Aires de Astor Piazzolla.

Liviu Dragnea: Eu il asigur pe Iohannis - PSD va fi aici si luni, si marti, si miercuri si ulterior

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca partidul pe care il conduce se va afla pe scena politica din Romania si dupa alegerile din 26 mai. Dragnea a facut aceasta.

Liviu Dragnea: Sub nicio forma PSD-ul nu va initia si nu va vota suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate ca PSD nu va initia si nu va vota suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in conditiile in care aceste mai are cateva lu.

[P] VIDEO INTERVIU Adina Valean despre alegeri, politici de mediu si imigranti / Dincolo de un eurosceptic sau un populist, un incompetent in Parlamentul European poate fi la fel de periculos

Adina Valean, europarlamentar si candidat pe lista PNL la alegerile din 26 mai, a discutat intr-un interviu acordat HotNews. ro despre cele mai importante proiecte pe care le-a avut in Parlamentul European, despre planurile pentru urmatorul mandat, despre politicile de mediu de care se declara pasionata, dar si despre problematica imigrantilor si campania din Romania. PPE propune un plan Marshall pentru Africa. De ce nu? [] Pentru ca daca acolo ar exista investitii economice pentru tinerii care sunt principalul motor al acestei migratii ilegale atunci nu ar avea un motiv anume sa plece, a explicat Adina Valean.

Referendumul din 26 mai si incalcarea dreptului constitutional de a avea acces la informatiile de interes public

Am intrat in saptamana la capatul careia va avea loc referendumul convocat de Presedintele Romaniei pe tema justitiei. Este absolut firesc ca in acest context sa fie pusa intrebarea daca suntem pregatiti, din punct de vedere normativ, in legatura cu desfasurarea acestui referendum.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )