Libnet.ro
UNICEF

09:15

Referendumul pentru familia traditionala, invalidat: reactia presei straine

Playtech Playtech,
Referendumul pentru familia traditionala, invalidat: reactia presei straine

Referendumul pentru familia traditionala a fost invalidat duminica seara din cauza faptului ca nu s-a intrunit cvorumul. Trebuiau sa fie prezenti la vot 30% dintre romanii inregistrati pe listele permanente, iar prezenta a fost de aproximativ 20,41%. The Washington Posta scris despre prezenta slaba la votul pentru redefinirea familiei in Constitutia Romaniei. Publicatia mai scrie [] . continuă pe Playtech

Prezenta la vot in Bucuresti, duminica la ora 10.00: 7,31% dintre alegatori au votat la referendumul pentru familia traditionala

Referendum pentru familia traditionala. Biroul Electoral Central a anuntat la ora 11. 30 datele privind prezenta la urne pana la ora 10. 00 pentru Municipiul Bucuresti, in a doua zi de vot. Sambata seara, la inchiderea urmelor in Bucuresti procentul de prezenta la vot era de 6,5%. La ce sectie de vot din Capitala nu s-a prezentat niciun alegator.

Prezenta la vot: 3,78% au votat pana la ora 16.00 la referendumul pentru familia traditionala

Referendum pentru familia traditionala. Biroul Electoral Central a anuntat la ora 17. 30 datele privind prezenta la urne pana la ora 16. 3,78% dintre votanti au mers sa-si exprime optiunea. Pana la ora 13. 00 fusesera la vot doar 2,54%.

Prezenta la vot in Bucuresti: 0,85% au votat pana la ora 10.00 la referendumul pentru familia traditionala

Referendum pentru familia traditionala. Biroul Electoral Central a anuntat la ora 11. 30 datele privind prezenta la urne pana la ora 10. 00 pentru Municipiul Bucuresti. Astfel, pana la ora 10. 00 s-au prezentat la urme 15. 242 de persoane, sau 0,85%.

Prezenta la vot: 0,97% din romani au votat pana la ora 10.00 la referendumul pentru familia traditionala. Care sunt judetele fruntase HARTA INTERACTIVA

Referendum pentru familia traditionala. Biroul Electoral Central a anuntat la ora 11. 30 datele privind prezenta la urne pana la ora 10. 0,97% dintre votanti au mers sa-si exprime optiunea.

Prezenta la vot: 0,97% au votat pana la ora 10.00 la referendumul pentru familia traditionala. Care sunt judetele fruntase HARTA INTERACTIVA

Referendum pentru familia traditionala. Biroul Electoral Central a anuntat la ora 11. 30 datele privind prezenta la urne pana la ora 10. 0,97% dintre votanti au mers sa-si exprime optiunea.

Prezenta la vot: 2,54% au votat pana la ora 13.00 la referendumul pentru familia traditionala. Care sunt judetele fruntase HARTA INTERACTIVA

Referendum pentru familia traditionala. Biroul Electoral Central a anuntat la ora 14. 30 datele privind prezenta la urne pana la ora 13. 2,54% dintre votanti au mers sa-si exprime optiunea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. inca un senator PSD a votat pentru familia traditionala: Sper sa puna capat razboiului dintre romani si romani.

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educatiei, a declarat sambata, la iesirea de la urne, ca a votat pentru familie, pentru familia traditionala. Pentru familie, familia traditionala,.

Comunitatea LGBT petrece, dupa esecul de la referendumul privind familia traditionala (FOTO)

Comunitatea LGBT petrece, dupa ce referendumul privind redefinirea familiei nu a intrunit pragul de prezenta necesar pentru a putea fi validat. Biroul Electoral Central BEC) a anuntat ca, pana duminica.

Dolj: O angajata a unei primarii ar fi votat de 17 ori la referendumul privind familia traditionala

Angajata unei primarii din judetul Dolj s-a ales cu dosar penal pentru frauda la vot dupa ce ar fi votat de 17 ori. in jurul orei 15. 30, politistii doljeni au primit un apel prin care au fost alertati ca una.

Patriarhul Daniel a votat la referendumul pentru familia traditionala: Am votat pentru modificarea pe care a facut-o Parlamentul

Patriarhul Daniel s-a prezentat, sambata dimineata, pentru a vota la Scoala Ienachita Vacarescu din Capitala, declarand ca a votat pentru modificarea propusa de Parlament. Patriarhul a mai spus ca participarea la vot e o onoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )