Libnet.ro
UNICEF

09:00

Referendumul pentru Justitie a fost deja validat. S-a inregistrat record dupa record la aceste alegeri

Playtech Playtech,
Referendumul pentru Justitie a fost deja validat. S-a inregistrat record dupa record la aceste alegeri

Referendumul pentru Justitie a fost deja validat, datorita prezentei la vot care a depasit 30%. Romanii au aratat, in sfarsit, ca isi doresc sa traiasca intr-o Romanie fara coruptie, unde toti cetatenii au sansa la o viata mai buna pe meritele proprii. Referendumul pentru Justitie a fost deja validat La ora 17. 10, prezenta la vot [] . continuă pe Playtech

FOTO. Asa arata buletinele de vot la Europarlamentare si Referendumul pentru justitie

Au mai ramas 3 pana pana la alegerile europarlamentare si Referendumul pentru justitie. Cei care vor merge la urne pe 26 mai 2019 vor vota cu aceeasi stampila pe 3 buletine de vot. Sectiile de votare se vor deschide la ora 7:00 si vor fi inchise la ora 21:00. Dupa ora 21:00, mai pot vota [] .

Unde si cum VOTAM la alegerile europarlamentare si la referendumul pentru Justitie (VIDEO)

Duminica sunteti asteptati la urne, sa va alegeti reprezentantii in Parlamentul European, dar si sa raspundeti celor doua intrebari ale referendumului pentru Justitie. Acestea sunt: 1. Suntet.

Kovesi, la vot: Am votat pentru justitie si pentru cinste

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a votat, duminica dimineata, la alegerile europarlamentare si referendum, ea spunand ca a votat pentru justitie si pentru cinste.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: PSD-istii fac tot ce pot pentru a BLOCA referendumul pe justitie. Dragnea a dat ORDINUL in teritoriu (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis, vineri, cu doua zile inainte de alegerile din 26 mai, ca PSD a dat ordin in teritoriu sa fie boicotat referendumul pe justitie. Au apelat la toate subterfugiile.

Ce modificari aduce Legea Referendumului pentru Justitie, contestata de Klaus Iohannis

Referendumul pentru Justitie a starnit controverse in randul politicienilor din Romania. in timp ce unii au fost incantati de initiativa presedintelui Klaus Iohannis, altii au declarat ca sunt impotriva, iar printre ei s-a numarat si liderul PSD, Liviu Dragnea. Autoritatea Electorala Permanenta a initiat un proiect de OUG care prevedea modificari la Legea Referendumului. Acesta [] .

Care este prezenta la vot necesara pentru validarea referendumului pentru justitie

Trebuie sa stii care este prezenta la vot necesara pentru validarea referendumului pentru justitie, ca sa stii daca votul tau va fi sau nu respectat. Initial, Viorica Dancila a vrut sa modifice procentul minim pentru prezenta la vot, dar s-a razgandit, iar regulile au ramas ca pana acum. Duminica, 26 mai, toti romanii cu drept [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )