Libnet.ro
UNICEF

06:15

Rezultate alegeri europarlamentare provizorii: PNL a zdrobit PSD, iar USR-Plus e pe trei

Playtech Playtech,
Rezultate alegeri europarlamentare provizorii: PNL a zdrobit PSD, iar USR-Plus e pe trei

Duminica, au avut loc alegerile europarlamentare. Prezenta la sectiile de votare a depasit toate recordurile si, din cate se pare, cei mai multi au votat impotriva lui Liviu Dragnea si PSD. S-a confirmat inca de ieri dupa amiaza ca referendumul pentru justitie propus de Iohannis si-a atins cvorumul necesar pentru validare. Au ramas rezultatele la [] . continuă pe Playtech

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Marian Oprisan: Liviu Dragnea trebuie sa plece acasa, daca luam sub 30%

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 Presedintele Organizatiei PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca, in cazul in care Partidul Social Democrat va obtine un rezultat sub asteptari la alegerile.

Rezultate alegeri europarlamentare pe judete. Alianta USR-PLUS a castigat in centrele universitare. PNL e lider in Vest. PSD, in Teleorman si Dolj

Rezultate alegeri europarlamentare pe judete. PNL a iesit castigator la alegerile europarlamentare din 26 mai, la care au iesit la vot 48,45% dintre romanii inscrisi pe liste. Potrivit rezultatelor partiale anuntate de Biroul Electoral Central BEC), pana la ora 10. 23, PNL avea un scor de 26,23%, PSD - 23,68% , iar Alianta 2020 USR-PLUS a obtinut 20,51%.

REZULTATE FINALE ALEGERI EUROPARLAMENTARE Tulcea. PNL - 27.79% PSD - 22.38%, USR-Plus coboara sub 20%

PNL a obtinut 27,79% din voturile valabil exprimate in judetul Tulcea, duminica, la alegerile europarlamentare, si se situeaza in topul preferintelor votantilor, arata.

Rezultate alegeri europarlamentare 2019. Exit poll si sondaje. PNL, PSD si USR PLUS impart podiumul

Rezultate alegeri europarlamentare. Potrivit unor sondaje interne ale partidelor, in partea a doua zilei, PSD, PNL si USR PLUS ar fi impartit cele trei locuri. Ierarhia insa s-ar putea schimba dupa valul de alegatori care au ales sa mearga la urne mai tarziu.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. REZULTATE EXIT-POLL. Surpriza de proportii la vot

Potrivit exit-poll-ului CURS-AVANGARDE realizat la comanda Antena 3, PSD, PNL sunt creditate cu 25. 8%, iar USR cu 23. Pro Romania - 5. 7%, UDMR si PMP - 5%. ALDE ar avea.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Primele REZULTATE EXIT-POLL. Surpriza colosala la vot

Potrivit exit-poll-ului CURS-AVANGARDE realizat la comanda Antena 3, PSD, PNL sunt creditate cu 25. 8%, iar USR cu 23. Pro Romania - 5. 7%, UDMR si PMP - 5%. ALDE ar avea.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Noi REZULTATE. Surpriza totala la vot

Potrivit exit-poll-ului CURS-AVANGARDE de la ora 21. 00, realizat la comanda Antena 3, 1. Pro Romania -.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Noi REZULTATE EXIT-POLL. Surpriza totala la vot

Potrivit exit-poll-ului CURS-AVANGARDE de la ora 21. 00, realizat la comanda Antena 3, 1. Pro Romania -.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Rares Bogdan: PNL este pregatit sa guverneze intreaga Romanie

Rares Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila, pentru modul incalificabil in care a organizat.

Rezultate Alegeri Europarlamentare 2019: BEC a centralizat si voturile din strainatate. PSD scade vertiginos

Biroul Electoral Central BEC) a publicat, luni, la ora 7:00, noi rezultate partiale ale alegerilor europarlamentare. De aceasta data, s-au numarat peste 96% dintre voturile exprimate, dar centralizarea buletinelor din diaspora arata ca locurile al doilea si al treilea s-ar putea inversa. Potrivit Biroului Electoral Central, au fost numarate 96,53% dintre voturile din tara, in [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )