Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cat de mult au scazut vanzarile de Samsung Galaxy S9

Playtech Playtech,
Cat de mult au scazut vanzarile de Samsung Galaxy S9

Samsung a publicat estimarile pentru cel de-a doilea trimestru al acestui an. Din cate se pare, nu reprezinta un motiv de mandrie pentru sud coreenii. Principalul vinovat ar putea fi vanzarile de Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus. Cu scurt timp inaintea publicarii rezultatelor financiare oficiale pentru ultimul trimestru, Samsung publica o estimare referitoare la []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10 vine cu senzori de amprenta diferiti, in functie de buget

Samsung Galaxy S10 ar urma sa fie distribuit in trei variante diferite, iar asta presupune si folosirea unor senzori de amprenta diferiti pentru smartphone-uri. Modelul de anul viitor, pe care Samsung ar putea sa il prezinte publicului chiar din luna ianuarie, va fi unul special, deoarece reprezinta editia aniversara a seriei Galaxy. Tocmai de aceea, [].

Samsung Galaxy S10 ar putea avea un senzor de amprenta atipic

Pana la lansarea lui Samsung Galaxy S10 mai avem de asteptat macar jumatate de an, dar intre timp vom avea o imagine aproape completa a telefonului. Noul smartphone al companiei e inca un mister, asta pentru ca suntem inca prea departe de momentul lansarii ca sa avem ceva concret. Fireste, se lucreaza de zor la [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )