Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolos face educatie cu Dancila, dupa declaratiile despre ROEXIT: Sa nu mai minti

Playtech Playtech,
Ciolos face educatie cu Dancila, dupa declaratiile despre ROEXIT: Sa nu mai minti

Viorica Dancila continua sa fie o comoara de aur, cand vine vorba de declaratii usor de desfiintat, iar Dacian Ciolos si-a asumat de curand aceasta sarcina dupa cateva afirmatii referitoare la ROEXIT. La scurt timp dupa o sedinta cu consecinte usturatoare pentru tara noastra in cadrul Parlamentului European, Viorica Dancila a facut mai multe declaratii [] . continuă pe Playtech

Mihai Sora despre ROEXIT: Nici in gluma nu ar trebui sa vorbim

Filosoful Mihai Sora a transmis joi, intr-un mesaj pe Facebook, ca oamenii nu ar trebui sa glumeasca despre posibilitatea iesirii Romaniei din Europa. Asta dupa ce Dacian Ciolos a afirmat ca in prezent ar fi fost demarata o campanie pentru retragerea Romaniei din UE.

Liviu Dragnea, declaratii de ULTIM MOMENT despre ROEXIT: Nu ne abatem de la drum

Liviu Dragnea infirma zvonurile privind iesirea Romaniei din Uniunea Europeana. Seful PSD spune ca Roexit este doar o informatie fara fundament, dar ca statul roman trebuie sa-si ceara drepturile la.

Mihai Sora: Nici in gluma nu ar trebui sa vorbim despre ROEXIT!

Filosoful Mihai Sora scrie, joi, intr-o postare pe Facebook, ca romanii nu ar trebui sa vorbeasca nici in gluma despre iesirea tarii noastre din Uniunea Europeana. Sora reactioneaza astfel la o serie de de.

Tariceanu il aplauda pe Guy Verhofstadt, dupa discursul despre coruptie si servicii secrete: Am vazut o pozitie foarte transanta pe problema statului paralel (VIDEO)

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa discursul de miercuri al lui Guy Verhofstadt din Parlamentul European PE). Liderul ALDE din PE afirmase, in cadrul dezbaterilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )