Libnet.ro
UNICEF

01:05

Femeile cheltuie mai multi bani aiurea in jocuri video pe telefon

Playtech Playtech,
Femeile cheltuie mai multi bani aiurea in jocuri video pe telefon

Un studiu recent atrage atentia asupra unei statistici ingrijoratoare referitoare afinitatile femeilor pentru achizitii in-app in jocuri video. in trecut, jocurile video reprezentau o activitate asociata mai ales cu persoanele de sex masculin. Odata cu explozia jocurilor de mobil, se pare ca femeile nu doar ca se joaca surprinzator de mult, dar au tendinta sa []. continuă pe Playtech

Valcov, condamnat cu executare in prima instanta, despre bugetul Presedintiei: Nu trebuie sa primesti mai multi bani doar ca sa te plimbi cu bucatarul dupa tine

Darius Valcov, consilierul premierului Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, a declarat ca, la rectificarea bugetara, presedintele Klaus Iohannis nu ar fi trebuit sa primeasca mai multi.

Horoscop 21 august 2018: Ce trebuie sa faca Leii ca sa aiba mai multi bani

Ziua de marti aduce surprize placute pentru Lei, insa totul vine la schimbul unor schimbari de atitudine. Fecioarele care nu se afla inca intr-un mariaj, au in sfarsit ocazia sa faca pasul cel.

Tandarei: O familie cu doi copii, ATACATA si BLOCATA de mai multi TALHARI in trafic. Reactie ZERO a politiei lui Carmen Dan! (FOTO, VIDEO)

Clipe de groaza pentru o familie cu doi copii care a fost atacata langa Tandarei de mai multi barbati, intr-o tentativa de jaf ce aminteste de cazurile de la Sinesti. Vacanta la mare al unei familii din.

Vlcov, atac si la Iohannis:Doar pentru ca ti doresti tu sa te plimbi cu bucatarul peste tot, asta nu nseamna ca trebuie sa ti acorde cineva mai multi bani la rectificare

Consilierul guvernamental Darius Valcov a declarat, sambata, referitor la taierea bugetului Administratiei Prezidentiale, ca la rectificarea bugetara nu se acorda fonduri suplimentare doar pentru ca iti doresti tu sa te plimbi cu bucatarul peste tot pe unde te duci la vilele de protocol, transmite Mediafax.

Tandarei: O familie cu doi copii, ATACATA si BLOCATA de mai multi TALHARI in trafic. Reactie ZERO a politiei lui Carmen Dan! (FOTO)

Clipe de groaza pentru o familie cu doi copii care a fost atacata langa Tandarei de mai multi barbati, intr-o tentativa de jaf ce aminteste de cazurile de la Sinesti. Vacanta la mare al unei familii din.

O familie a fost amenintata si blocata in trafic de mai multi talhari

Marturii incredile ale unei femei care a fost atacata langa Tandarei de mai multi barbati, intr-o tentativa de jaf de tip Sinesti. Femeia spune ca masina in care se afla cu sotul si cei doi copii ar .

Vesti URIASE pentru ROMANI! Se dau multi bani! Anuntul momentului

Elevii care provin din medii defavorizate si au cel mult 600 de lei venit pe membru de familie vor primi o bursa in valoare de 2. 000 de lei pe semestru, incepand din aceasta toamna Este cel mai mare proiect.

Valcov, depre bugetul Presedintiei: Nu trebuie sa primesti mai multi bani doar ca sa te plimbi cu bucatarul dupa tine

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a lansat sambata noi atacuri la adresa Presedintiei, afirmand ca bugetul nu ar fi trebuit suplimentat doar ca sa aiba Iohannis bani pentru deplasarile la vilele de protocol, nde se duce insotit de bucatarul personal.

Ce se intampla cu PENSIILE romanilor in acest an: Pana cand mai sunt BANI pentru efectuarea PLATILOR

Un proiect ce va intra in dezbaterea Camerei Deputatilor prevede ca stagiul de cotizare sa fie redus de la 35 la 20 ani pentru mai multe categorii de pensionari. Proiectul, care a primit deja un raport favorabil.

The Washington Post si The Economist: Folosirea violentei, ultima tactica a PSD in incercarea de a se proteja de consecintele activitatilor infractionale. Cel mai mare beneficiar - Liviu Dragnea (VIDEO)

The Washington Post si The Economist, doua dintre cele mai prestigioase publicatii la nivel international, au publicat materialeextrem de dure despre deteriorarea democratiei din Romania. Jurnalistii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )