Libnet.ro
UNICEF

20:17

Noua lege e pensiilor a fost detaliata de Olguta: cine va avea de castigat

Playtech Playtech,
Noua lege e pensiilor a fost detaliata de Olguta: cine va avea de castigat

In seara de marti, 7 august, Olguta Vasilescu s-a prezentat la TVR pentru a detalia cele mai importante aspecte referitoare la o noua lege a pensiilor. in cadrul emisiunii Romania 9, Ministrul Muncii a anuntat ca va face public joi un proiecte in forma finala pentru o noua lege a pensiilor. Proiectul vine cu mai []. continuă pe Playtech

Noua lege e pensiilor a fost detaliata de Olguta la TVR: cine va avea de castigat

In seara de marti, 7 august, Olguta Vasilescu s-a prezentat la TVR pentru a detalia cele mai importante aspecte referitoare la o noua lege a pensiilor. in cadrul emisiunii Romania 9, Ministrul Muncii a anuntat ca va face public joi un proiecte in forma finala pentru o noua lege a pensiilor. Proiectul vine cu mai [].

Noua Lege a pensiilor. Liviu Dragnea si Lia Olguta Vasilescu, intalnire la Parlament

Presedintele PSD Liviu Dragnea si ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu discuta, la Parlament, de noua Lege a pensiilor, care va fi pusa joi in dezbatere publica.

Olguta Vasilescu, despre noua lege a pensiilor: Pentru o pensie fara penalizari trebuie sa ai 65 de ani si 35 de ani de contributii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a precizat luni noaptea, la Romania TV, ca noua lege a pensiilor prevede ca, pentru o pensie fara penalizari, este nevoie de un stagiu de cotizare de 35 de ani si o limita de varsta pentru pensionare de 65 de ani.

Olguta Vasilescu: Costurile cu pensiile se vor dubla prin noua lege a pensiilor / Nicio pensie nu va scadea

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus, duminica, la Antena 3, ca pensiile vor costa dublu prin noua lege a pensiilor decat costa in prezent, iar legea va fi prezentata in ansamblu la mijlocul saptamanii viitoare. Vasilescu a spus ca se va schimba formula de calcul astfel incat sa castige pensionarii si este exclus sa scada vreo, dupa aplicarea noii legi.

Olguta Vasilescu: Noua lege a pensiilor va fi prezentata joi

Legea pensiilor va fi prezentata joi, in ansamblu, va ramane o luna in dezbatere publica, apoi va fi avizata de alte ministere, pentru a se transforma in proiect de lege al Guvernului si va ajunge in Parlament, a declarat luni, la Romania TV, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu, despre noua lege a pensiilor. Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru o pensie fara penalizari

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a precizat ca noua lege a pensiilor prevede ca, pentru o pensie fara penalizari, este nevoie de un stagiu de cotizare de 35 de ani si o limita de varsta pentru pensionare de.

Cum sunt afectati muncitorii romani de noua Lege a Muncii adoptata in Italia

La doua luni de la preluarea guvernarii in Italia, populistii din Miscarea Cinci Stele M5S) si formatiunea de extrema dreapta Liga au adoptat o noua lege a muncii. Este primul act major al noii puteri de la Roma, care loveste in intreprinderile ce abuzeaza de flexibilitate.

Cum sunt afectati muncitorii romani de noua Lege a Muncii adoptata de Italia

La doua luni de la preluarea guvernarii in Italia, populistii din Miscarea Cinci Stele M5S) si formatiunea de extrema dreapta Liga au adoptat o noua lege a muncii. Este primul act major al noii puteri de la Roma, care loveste in intreprinderile ce abuzeaza de flexibilitate.

Olguta Vasilescu, detalii de ULTIMA ORA despre PLATA PENSIILOR. Ministrul stie ce va face Iohannis cu noua lege

Ministrul Muncii a venit, duminica seara, cu noi informatii despre Legea pensiilor. Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca noul act normativ va intra in curand in dezbatere publica. Saptamana viitoare suntem.

Apelativele papusa si pisi, amendate cu 10.000 de lei. Ce noutati aduce noua Lege impotriva Hartuirii

O atingere nepotrivita si o vorba cu tenta sexuala spusa unei femei sunt fapte care vor fi aspru taxate de acum inainte. Oamenii legii spun insa ca astfel de fapte nu vor fi simplu de probat, iar victimele vor trebui sa dovedeasca ca au fost agresate pentru ca hartuitorii sa poata fi pedepsiti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )