Libnet.ro
UNICEF

18:00

Nvidia GeForce RTX 2080 va fi cea mai rapida placa video pentru gaming

Playtech Playtech,
Nvidia GeForce RTX 2080 va fi cea mai rapida placa video pentru gaming

Nvidia nu si-a mai actualizat de mult timp portofoliul placilor video pentru consumatori casnici, dar lansarea iminenta a noului GPU NvidiaGeForce RTX 2080 va face valuri in industrie. De curand, oficiaii Nvidia au alimentat cateva zvonuri referitoare la lansarea unei noi placi video in cadrul targului de gaming Gamescom. Avand in vedere contextul, cel mai []. continuă pe Playtech

Cea mai fierbinte planeta din Universul cunoscut are o atmosfera unica

Exoplanetele, corpurile ceresti din alte sisteme solare, pot orbita foarte aproape de steaua gazda. Cea din urma poate fi mult mai fierbinte decat Soarele, iar in acest context, exoplaneta devine la fel de fierbinte ca o stea. Cea mai fierbinte planeta descoperita vreodata poate atinge temperaturi de 4. 300 grade Celsius, ceea ce o face cu [].

Cea mai veche brnza din lume, datnd de acum 3.200 de ani, a fost descoperita ntr-un mormnt din Egiptul antic

O substanta gasita de arheologii care lucrau la un mormant antic egiptean s-a dovedit a fi cea mai veche branza descoperita vreodata, relateazaBBC News.

Lili Sandu si Whats UP se pregatesc pentru cea mai intensa incercare a vietii lor Exatlon

Echipa Faimosilor, care va pleca in curand in Republica Dominicana pentru filmarile noului sezon al reality show-ului Exatlon, prinde contru. Lili Sandu si Whats UP au raspuns cu DA in fata noii provocari.

Romania a avut in iulie cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a sasea luna la rand

Romania a inregistrat in iulie, pentru a sasea luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,3%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,2%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Nvidia anunta placile video de care ar trebui sa stie toti gamerii

Daca te intereseaza cat de cat gamingul atunci stii ca Nvidia se pregateste sa lanseze cea mai noua serie de placi video pentru gameri. in ultimele zile, zvonurile si scurgerile de informatii despre noile placi video au tot aparut pe internet. Astazi, de la ora 19:00, Nvidia va face anuntul oficial. in cadrul Gamescom, Nvidia [].

Real Madrid, la primul meci pe teren propriu fara Cristiano Ronaldo - Cea mai scazuta audienta din ultimii noua ani

Echipa spaniola de fotbal Real Madrid a inregistrat cel mai mic numar de suporteri la o partida de pe teren propriu, din ultimii noua ani, dupa plecarea atacantului portughez Cristiano Ronaldo la formatia italiana Juventus Torino.

Tigrul platanului. Sau cea mai simpla lectie privind raul coruptiei romnesti

Nu-mi plac sequel-urile. Dar n-am ce face. Dupa ce-am scris despre tantar, tigrul/diavolul platanului e la moda. Si el m-a halit, m-a terminat. Tantarul ne vorbeste despre natura si traditie da, creste-n jurul lacurilor, baltilor noastre mostenite de la strabuni) dar si despre neglijenta autoritatilor felul in care a fost administrata 2018 problema puteti citi aici). Tigrul/diavolul platanului ciupeste mai al dracului. El este povestea insasi a coruptiei romanesti. Dar pentru asta iti trebuie putina memorie. Hotnews a pus problema preturilor si a platanului acum cativa ani. Aici vedeti ultimele pofte de achizitionat-plantat platani notificate de catre Curtea de Conturi,Aici aveti un fir catre lunga poveste a supradozei cu platan in Romania. Deci, Sequel cu insecte. Pentru ca, de data asta, insecta, Tigrul s-a ascuns atata timp sub coaja depe strazile romanesti si astazi ataca. Sau mai destept spus: coruptia romaneasca ascunsa in achizitii la inceput de 2000, iata astazi musca.

Ea este CEA MAI BINE PLATITA actrita din lume! Suma COLOSALA care i-a intrat in cont in 2018 Cat au castigat Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Jennifer Lawrence si alte dive...

Rolul din filmul Marvel cu supereroi Avengers: Infinity War a propulsat-o pe Scarlett Johansson pe prima pozitie in lista anuala a celor mai bine platite actrite din lume intocmita de Forbes, devansand-o pe.

Ea este CEA MAI BINE PLATITA actrita din lume! Suma COLOSALA care i-a intrat in cont in 2018. Cat au castigat Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Jennifer Lawrence si alte dive...

Rolul din filmul Marvel cu supereroi Avengers: Infinity War a propulsat-o pe Scarlett Johansson pe prima pozitie in lista anuala a celor mai bine platite actrite din lume intocmita de Forbes, devansand-o pe.

ULUITOR! Unde se bea cea mai ieftina bere din lume si pe ce loc se afla Romania

In Bucuresti o bere la halba costa la jumatate fata de Paris, Londra sau Madrid, dar in Praga e mai ieftina, costul unei halbe de bere fiind de circa 1,6 dolari. De altfel Cehia ocupa primul loc in ceea ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )