Libnet.ro
UNICEF

17:01

Samsung Galaxy S10 va avea mai multe versiuni. Care-i cea mai buna?

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10 va avea mai multe versiuni. Care-i cea mai buna?

La scurt timp dupa lansarea Samsung Galaxy S9, au inceput zvonurile referitoare la Galaxy S10. Cele mai noi speculatii despre telefonul de top al coreenilor mentioneaza cinci iteratii ale. continuă pe Playtech

De ce Samsung Galaxy S10 ar putea face cele mai bune poze noaptea

Samsung Galaxy S10 va avea o camera foarte buna, asta banuim. Vestea mai buna e ca ar furniza poze mai bune chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Despre Samsung Galaxy S10 se.

Poza asta cu Samsung Galaxy S10 iti arata schimbarile radicale

In cam doua luni o sa vedem Samsung Galaxy S10 prezentat oficial. Pana atunci, prima poza cu adevarat utila a aparut online si sursa n-a gresit in ultimii ani. Ce stim concret, pana.

Telefonul Samsung cu cea mai tare tehnologie inainte de Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 va fi lansat in cateva luni. Pana atunci, sud-coreenii ne obisnuiesc cu cateva dintre noutati pe alte telefoane. Acum e cazul modelului Galaxy A10. Pana acum, Samsung a.

Galaxy S10 va fi disponibil in cinci variante: Cat de importante vor fi diferentele

La scurt timp dupa lansarea Galaxy S9, au inceput zvonurile referitoare la Galaxy S10. Cele mai noi speculatii despre telefonul de top al coreenilor mentioneaza cinci iteratii ale gadgetului cu.

TEST Samsung Galaxy A9 Ce face telefonul-fenomen cu patru camere

Pana la Galaxy S10,Samsung a lansat cateva telefoane si a pregatit altele) care sa te ajute sa-ti faci o idee despre ce vine. Pe lista e si Galaxy A9, un telefon spectaculos prin.

China exporta masiv modelul sau de cenzura a online-ului - Tot mai multe tari blocheaza total accesul la internet

Tehnicile chineze de blocare a accesului la internet se raspandesc in tot mai multe tari, in special din Africa, autoritatile motivand ca este vorba de siguranta nationala si de oprirea propagarii dezinformarilor. Congo este cel mai nou exemplu, tara fiind fara acces la internet de cateva zile, in preajma unor alegeri controversate. Tot mai multe tari cumpara echipamente telecom chineze si la ele ajunge si know-how-ul de blocare a comunicatiilor.

Branzeturi periculoase in patiseriile si restaurantele din mai multe judete

Protectia Consumatorului a descoperit, in urma unor controale, ca mai multe preparate prezentate ca fiind pe baza de lapte, din peste 160 de patiserii, pizzerii si restaurante din sase judete, sunt de fapt falsuri. 12 localuri au fost inchise temporar si au fost emise amenzi in valoare de peste 700. 000 de lei, informeaza institutia.

Mai multe orase italiene ataca legea antiimigratie a lui Matteo Salvini

Mai multe primarii din Italia, cu cea din Palermo in frunte, refuza de aplice un decret-lege antiimigratie al ministrului de Interne Matteo Salvini, liderul extremei drepte italiene, apreciind ca este inuman si criminogen, relateaza AFP.

Tragedie in Danemarca: Mai multe persoane au murit intr-un accident feroviar pe un pod

Mai multe persoane si-au pierdut viata intr-un accident feroviar produs miercuri pe un pod in Danemarca, a anuntat politia, transmite AFP. Cauzele accidentului nu au fost precizate. Conform unor informatii.

Anul trecut s-au furat cu 70% mai multe masini

Politistii de frontiera au descoperit anul trecut aproape 240 de masini furate, cu peste 70% mai multe fata de anul 2017. Printre cele mai scumpe autoturisme furate si depistate la frontiera se numara un Land Rover in valoare de peste 58. 800 de euro si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )