Libnet.ro
UNICEF

13:30

Adevarul despre relatia Andreei Antonescu cu Traian. Artista a recunoscut totul

Playtech Playtech,
Adevarul despre relatia Andreei Antonescu cu Traian. Artista a recunoscut totul

S-a aflat adevarul despre relatia Andreei Antonescu cu Traian, sotul ei. Artista a recunoscut totul. Ce se intampla intre cei doi, cititi in articolul de mai jos. Incredibil ce relatie are Traian Spak, sotul Andreei Antonescu, cu mama si fratele ei S-a aflat adevarul despre relatia Andreei Antonescu cu Traian, sotul cantaretei, scrie impact. ro. Astfel, . continuă pe Playtech

Ce se intampla intre Speak si Stefania, de fapt. Adevarul despre relatia dintre cei doi

Despre Speak si Stefania nu s-au auzit lucruri prea bune in ultima perioada. in presa s-a scris ca cei doi s-ar fi despartit, dovada fiind lipsa inelului de logodna de pe mana dansatoarei. Tanara a lamurit recent situatia, motivand si absenta bijuteriei. Lipsa inelului, doar un detaliu. Stefania a facut primele declaratii despre zvonurile care .

Bianca Dragusanu se marita din nou?! Informatii de ultima ora despre relatia cu Gabi Badalau

Se zvoneste o nunta mare si controversata in showbiz-ul romanesc?! Informatiile de ultima ora arata ca Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au ganduri mai mari decat ar fi crezut fanii ambilor vedete. Ce se petrece intre cei doi? Bianca Dragusanu, mireasa pentru a treia oara?! Ce s-a aflat despre relatia dintre ea si Gabi Badalau? .

Ce face fata lui Gabriel Cotabita, in timp ce artistul este in spital. Imaginile care spun totul despre relatia lor

Una din fiicele lui Gabriel Cotabita a fost surprinsa in toiul noptii. in timpul acesta, tatal sau se afla pe patul de spital. Iata imaginile care spun totul despre relatia dintre cei doi. Gabriel Cotabita, din nou in spital. Ce face fata lui Gabriel Cotabita in timpul acesta? Gabriel Cotabita are din nou probleme de .

Alex Bodi, prima reactie despre relatia cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, toti au vazut

Alex Bodi a avut o prima reactie despre relatia pe care o are cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, mesaj vazut de toata lumea, cititi in articolul de mai jos. Alex Bodi, dezvaluiri socante. La ce a renuntat Daria Radionova pentru dragostea lui Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a avut o prima .

Ce a facut Marius Elisei pentru Oana Roman. Gestul care spune multe despre relatia celor doi

Noul an a venit cu momente grele pentru Oana Roman. Desi s-au despartit, cu cateva zile inainte de Craciun, Marius Elisei i-a sarit in ajutor fara sa ezite. Ce a facut Marius Elisei pentru Oana Roman La numai o zi dupa ce fiica sa, Isabela, a avut nevoie de ajutorul medicilor, Oana Roman a trecut .

Dan Negru a spus totul despre relatia cu Andreea Marin. Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi

Dan Negru a raspuns la o intrebare care a fost des pe buzele romanilor. S-a iubit sau nu cu celebra Zana a surprizelor? Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi? Prezentatorul a fost mai transparent decat niciodata in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai. Dan Negru raspunde provocarii. S-a iubit sau nu .

Anca Serea, adevarul despre problemele ei de sanatate. Vedeta si-a socat fanii: Sa-mi scriu testamentul

Anca Serea a spus adevarul despre problemele ei de sanatate. Vedeta si-a socat fanii cand au auzit cand au auzit ca vrea sa-si faca testamentul. Anca Serea a trecut printr-o perioada de cosmar. Vedeta a fost la un pas sa-si faca testamentul Anca Serea si-a socat fanii de pe reteaua de socializare dupa c a .

Pensii 2021. Adevarul despre majorare. Milioane de pensionari trebuie sa stie asta

Subiectul pensii 2021 este unul din cele mai importante subiecte de discutat. Este si o miza politica pentru ambele tabere. Daca Guvernul lui Citu spune ca va majora pensiile, dar conform planului sau, opozitia pune presiune. Presiunea e cu atat mai mare cu cat CCR a votat ca fiind consitutionala legea de majorare pentru pensii .

EXCLUSIV Bianca Dragusanu a spus adevarul despre Bentley-ul sau. Cine i l-a platit, de fapt

Fostei asistente tv Bianca Dragusanu ii place sa traiasca pe picior mare. Blonda, acuzata de rivala ei, Claudia Patrascanu, ca ar fi femeie de oras si ca ar trai pe spinarea barbatilor cu bani, isi poate permite orice extravaganta, din veniturile inregistrate cu atelierul de moda, dar si din publicitate. Mai nou, Bianca si-a achizitionat .

Adevarul despre Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an: Un truc de PR pentru a vinde vacante

A treia zi de luni din ianuarie este considerata cea mai deprimanta zi din an si a fost numita Blue Monday. Anul acesta, Blue Monday este pe 18 ianuarie si, oricat de popular a devenit acest concept in ultimii ani, nu avem niciun motiv temeinic sa credem ca aceasta zi va fi mai proasta decat altele sau ca ne va afecta sanatatea psihica.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )