Libnet.ro
UNICEF

15:30

Adriana Bahmuteanu, atac la fostul sot al Biancai Dragusanu. Asta o face cu bani!

Playtech Playtech,
Adriana Bahmuteanu, atac la fostul sot al Biancai Dragusanu. Asta o face cu bani!

Adriana Bahmuteanu a intervenit in relatia controversata dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu. Dupa ce au divortat cu mare scandal, au iesit la iveala informatii socante din intimitatea mariajului lor si nimeni nu mai credea ca exista sansa de impacare. Adriana Bahmuteanu, atac la fostul sot al Biancai Dragusanu in urma cu cateva zile, Alex . continuă pe Playtech

Cum arata fosta soacra a Biancai Dragusanu. Ce mesaj i-a transmis acum Alex Bodi

Chiar daca nu are noroc in dragoste, Alex Bodi se bucura necontenit de iubirea celei care i-a dat viata. Ziua de ieri a fost una dintre cele mai importante si pline de emotii pozitive pentru milionar. Mama fostului sot al Biancai Dragusanu si-a sarbatorit ziua de nastere, iar fiul sau i-a transmis un mesaj coplesitor.

Ce face Alex Bodi pe la spatele rusoaicei. Mesajele halucinante trimise Biancai Dragusanu

Daca fanii fostilor soti credeau ca totul se va linisti dupa divorts-au inselat grav. Ce mesaje halucinante ii trimite Bodi Biancai Dragusanu pe la spatele rusoaicei cu care se iubeste? Bodi, mesaje pentru Dragusanu pe la spatele rusoaicei Relatia si mariajul lor este inca in prim-plan in tabloidele de scandal. Bianca Dragusanu este una dintre .

Adevarul despre divortul Biancai Dragusanu de Alex Bodi. Ce faceau cei doi, de fapt, in timp ce se certau la TV

Bianca Dragusanu a stat separata de Alex Bodi inainte de a divorta de el, mai ales in ultima perioada. Cei doi au incheiat mariajul, la doar sapte luni de la casatorie. S-au prezentat amandoi, la data de 10 martie, la notar, unde au semnat actele de divort, iesind si acolo un mare scandal. Adevarul despre .

Maia Morgenstern, in izolare cu fostul sot. Cine este actorul celebru de care a divortat acum 20 de ani

O iubeste o tara intreaga, o tara intreaga e cu ochii pe ea, pentru ca reuseste sa transmita vibratii bune chiar si intr-o perioada atat de intunecata pe care o traversam acum. Maia Morgenstern nu e doar o actrita minunata, e un om delicios, inteligent, spiritual, amuzant. Sunt datoare sa-mi pastrez conditia de OM De .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )