Libnet.ro
UNICEF

12:01

Alex Bodi, prima reactie despre relatia cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, toti au vazut

Playtech Playtech,
Alex Bodi, prima reactie despre relatia cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, toti au vazut

Alex Bodi a avut o prima reactie despre relatia pe care o are cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, mesaj vazut de toata lumea, cititi in articolul de mai jos. Alex Bodi, dezvaluiri socante. La ce a renuntat Daria Radionova pentru dragostea lui Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a avut o prima . continuă pe Playtech

Ce a facut Alex Bodi in prima zi de libertate. Ce i-a lipsit, de fapt, cat a fost in arest

Alex Bodi a oferit un interviu pentru Antena Stars, primul din arestul la domiciliu si dupa perioada cat a stat in spatele gratiilor. Controversatul afacerist a facut declaratii despre cum se simte acum, fara a da detalii despre dosarul in care este vizat, acest lucru fiind pe lista conditiilor la eliberarea sa, despre Daria, copii, .

Alex Bodi a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu. Ce a transmis chiar acum: fanii sunt uimiti

Desi cand era in inchisoarea ii statea mintea la ea, chiar daca acasa il astepta Daria, Alex Bodi a demonstrat astazi ca a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu. Afaceristul i-a facut o declaratie de dragostei actualei sale partenere. Pretioasa mea, a alintat-o acesta. Alex Bodi, declaratie de dragoste pentru Daria. Afaceristul a uitat-o complet pe .

Nunta anului in showbizul romanesc. Anuntul de ultima ora al lui Alex Bodi

Cu toate ca trece printr-o perioada foarte grea, Alex Bodi este increzator in viitor, iar alaturi de Daria Radionova, acesta si-a facut deja planuri. Nunta anului in showbizul romanesc intr-un intreviu pentru Antena Stars, la dublu, indragostitii au spus cand va avea loc nunta. Desi formeaza un cuplu controversat, gurile rele nu i-au oprit sa-si .

Alex Bodi a primit vestea judecatorilor, chiar astazi. Ce se intampla cu fostul sot al Biancai Dragusanu

Alex Bodi a primit vestea judecatorilor, chiar astazi. A fost o zi decisiva pentru afecristul din Medias. Ce se intampla cu fostul sot al Biancai Dragusanu, cititi in articolul de mai jos. Decizia judecatorilor in privinta lui Alex Bodi. Ce se intampla cu averea afaceristului Alex Bodi a primit vestea din partea judecatorilor, scrie spynews. ro.

Papa Francisc s-a vaccinat anti-covid. Prima reactie de la Vatican

La Vatican a inceput campania de vaccinare impotriva coronavirusului, iar Papa Francisc, in varsta de 84 de ani, a fost imunizat chiar din prima zi, sustin unii jurnalisti ai suveranului pontif, relateaza AFP. Papa Francisc s-a vaccinat anti-Covi-19 Sfantul Scaun nu a confirmat inca aceasta informatie, insa purtatorul de cuvant al papei Francisc, Matteo Bruni, .

Valentina Pelinel a spus totul despre relatia cu Cristi Borcea. Ce se intampla, de fapt, in familie

Valentina Pelinel a spus tot adevarul despre relatia cu Cristi Borcea. Ce se intampla, de fapt, in familia celor doi, cititi in articolul de mai jos. Valentina Pelinel, declaratii despre un nou mostenitor pentru Cristi Borcea. E un sentiment special, unic Valentina Pelinel a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Cristi Borcea, .

Ce se intampla intre Speak si Stefania, de fapt. Adevarul despre relatia dintre cei doi

Despre Speak si Stefania nu s-au auzit lucruri prea bune in ultima perioada. in presa s-a scris ca cei doi s-ar fi despartit, dovada fiind lipsa inelului de logodna de pe mana dansatoarei. Tanara a lamurit recent situatia, motivand si absenta bijuteriei. Lipsa inelului, doar un detaliu. Stefania a facut primele declaratii despre zvonurile care .

Dan Negru a spus totul despre relatia cu Andreea Marin. Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi

Dan Negru a raspuns la o intrebare care a fost des pe buzele romanilor. S-a iubit sau nu cu celebra Zana a surprizelor? Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi? Prezentatorul a fost mai transparent decat niciodata in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai. Dan Negru raspunde provocarii. S-a iubit sau nu .

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )