Libnet.ro
UNICEF

15:00

Bianca Dragusanu, adevarul despre Alex Bodi. De ce are dosar penal si cu ce se ocupa zilnic

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, adevarul despre Alex Bodi. De ce are dosar penal si cu ce se ocupa zilnic

Bianca Dragusanu continua seria dezvaluirilor din relatia ei cu Alex Bodi. Dupa ce a povestit despre cum a batut-o in masina pentru ca n-a vrut sa vina cu el la Viena, Bianca a deconspirat adevaratul motiv pentru care fostul sau sot e atat de violent. Ia steroizi de trei ori pe zi Lucrurile in viata . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu, batuta de Alex Bodi. infiorator cum arata fata ei dupa lovituri

Bianca Dragusanu a fost batuta de Alex Bodi, la fel cum a fost batuta si Daniela Crudu de iubitul ei. Chiar si locul unde a avut loc agresiunea este acelasi. La fel ca Daniela Crudu, buna sa prietena, si Bianca Dragusanu a primit lovituri puternice din partea partenerului sau de viata, chiar in masina! Bianca .

Cati bani i-a dat Alex Bodi Biancai Dragusanu, pentru a nu-l denunta la politie. Chiar ea a recunoscut

Divortul Biancai Dragusanu de Alex Bodi e o poveste despre cum sa-ti tai venele fara sa-ti tai venele si despre cum sa-ti bati corect nevasta in masina. Bianca Dragusanu rupe tacerea. De fapt, tacerea n-a fost niciodata acolo. E doar o figura de stil. Ce pret are bataia pentru Alex Bodi Dupa ce si-a socat .

Noi detalii socante ies la iveala! Cu cat a platit-o Alex Bodi pe Bianca Dragusanu, dupa ce a batut-o

Scandalul dintre Bianca Dragusanu si fostul ei sot, Alex Bodi, ia amploare! Dupa ce vedeta a facut public faptul ca pe-atunci inca sotul sau a desfigurat-o in urma unei iesiri necontrolate, in timp ce se aflau in masina, acum Alex Bodi vine cu detalii socante si spune cu cat a platit-o pe Bianca Dragusanu pentru .

Ce s-a ales de Adrian Cristea, dupa ce s-a iubit cu Bianca Dragusanu. Incredibil ce a ajuns sa faca acum pentru bani

La inceputul anilor 2000, Adrian Cristea era considerat una dintre marile sperante ale fotbalului romanesc, iar antrenorii ii comparau abilitatile fotbalistice cu cele ale lui Adrian Mutu sau ale lui Gheorghe Hagi. Trecut pe la Dinamo si pe la FCSB, fostul fotbalist s-a pierdut insa pe drum, dedicand mai multa atentie vietii amoroase si mai .

EXCLUSIV Ce se intampla, de fapt, intre Oana Zavoranu si Alex Ashraf! S-a aflat acum adevarul despre casnicia ei

S-a aflat adevarul despre casnicia Oanei Zavoranu. Relatia dintre vedeta si Alex Ashraf a stat cu totul si cu totul altfel. Bruneta si-a deschis de altfel si mai multe afaceri. EXCLUSIV Ce se intampla, de fapt, intre Oana Zavoranu si Alex Ashraf! Proverbul conform caruia daca ai noroc la bani nu ai noroc in dragoste .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )