Libnet.ro
UNICEF

17:15

Care este, de fapt, relatia actuala dintre Dan Bittman si Liliana Stefan. Ce face pentru fosta sotie

Playtech Playtech,
Care este, de fapt, relatia actuala dintre Dan Bittman si Liliana Stefan. Ce face pentru fosta sotie

Dan Bittman, dupa 25 de ani, a decis sa se desparta de femeia cu care are trei copii. Dar decizia nu era de acum, ci de mai bine de patru ani. Desi despartiti, au mai locuit impreuna, pana anul trecut, cand Bittman a decis sa se mute singur. Multi au pus despartirea pe asa-zisa relatie . continuă pe Playtech

Jador si Costi Ionita, desfiintati de vedetele de la Survivor. Care este adevarul despre cei doi

Jador si Costi Ionita sunt adorati de fanii care ii urmaresc de acasa cu sufletul la gura, dar la polul opus in ceea ce priveste simpatia lor se afla vedetele de la Survivor. Cativa din coechipierii lor au facut afirmatii dure in privinta acestora. Noi controverse in tabara Faimosilor. Jador si Costi Ionita, desfiintati de .

Cum arata copiii vitregi de care este mandra Kamala Harris

Kamala Harris si Doug Emhoff s-au casatorit in anul 2014. in urma acestei casatorii, Vice-Presedintele SUA are si doi copii vitregi. Cole si Ella Emhoff, cu care aceasta se intelege foarte bine.

Toni Grecu, fondatorul Divertis a fost diagnosticat cu COVID-19. Care este starea de sanatate a actorului, internat la Matei Bals

Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului Divertis a fost diagnosticat cu COVID-19 si se afla internat la Institutul Matei Bals din Capitala. Starea sa de sanatate este una buna si este atent.

Cum vrea Lada sa se relanseze si care este planul pentru Europa

Marca Lada, parte a grupului Renault, are un plan amplu de relansare si, desi Rusia va ramane piata de baza, un model va intra si in Europa de Vest: noua Niva care va fi lansata in 2024 si va fi moderna fata de celebra Niva care nu s-a schimbat prea mult din punct de vedere mecanic in 40 de ani. Vor veni mai multe modele ale marcii ruse in urmatorii 4 ani, dar nu se pune problema ca Lada sa concureze Dacia in UE, la fel cum nici Dacia nu concureaza cu Lada in Rusia. Lada invata insa de la Dacia, fiindca seful companiei si designerul sef au venit de la Daci.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )