Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cine este Adriana Nica. Iubita lui Sorin Oprescu, demisa din functia de manager al Spitalului Universitar

Playtech Playtech,
Cine este Adriana Nica. Iubita lui Sorin Oprescu, demisa din functia de manager al Spitalului Universitar

Adriana Nica s-a remarcat in toamna lui 2015, atunci cand il vizita pe Sorin Oprescu in arest. De-a lungul timpului, medicul nu s-a dezis de relatia cu fostul edil al Capitalei, b a chiar a spus ca se consulta cu el pentru a lua cele mai bune decizii in functia de manager pentru Spitalul Universitar. continuă pe Playtech

Cum se comporta Sorin Oprescu atunci cand este cu iubita lui. Adriana Nica, tratament preferential

Chiar daca in ultimii ani, Sorin Oprescu a stat departe de lumina reflectoarelor, relatia pe care o are de mai bine de opt ani cu iubta sa, Adriana Nica, rezista in ciuda problemelor care s-au ivit in viata lor. Fostul primar al Capitalei a demonstrat ca are grija de iubita lui, iar acum, mai mult .

Adriana Nica, partenera de viata a lui Sorin Oprescu, demisa de la conducerea Spitalului Universitar. Catalin Carstoiu revine in functia de manager

Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, a fost demisa de ministrul Sanatatii, Victor Costache, in urma unui control al Corpului de Control al Ministerului Sanatatii. Medicul Catalin Carstoiu revine in functia de manager al Spitalului Universitar. Carmen Uscatu: Catalin Carstoiu, managerul avem de toate de la Colectiv, din nou la conducerea Spitalului Universitar.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti Adriana Nica a fost suspendat din functie

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti Adriana Nica a fost suspendat din functie pent.

Cine este femeia cu care Gabriel Cotabita are 3 copii. Cu cine s-a recasatorit Ioana si ce meserie are

Gabriel Cotabita si Alina si-au cladit o casatorie frumoasa si stabila, astfel ca incat de la inceputul ei au avut de depasit multe clipe grele. Cei doi si-au unit destinul in 2016, devenind un cuplu care a uimit pe toata lumea. Cine este femeia cu care Gabriel Cotabita are 3 copii Dar, inainte de Alina .

Cine este tanarul care apare in conferintele de presa ale Ministerului de Interne? il cheama Bogdan si i-a uimit pe toti cu modestia sa

In ultimele conferinte de presa de la Ministerul de Interne apare si un tanar interpret in limbaj mimico-gestual. Multa lumea s-a intrebat cine este, iar acum povestea sa a iesit la iveala.

Cum arata copiii Thaliei. Cu cine este casatorita actrita de telenovele, de 20 de ani FOTO

O lume intreaga o cunoaste, dar putini stiu cum arata copiii ei si barbatul cu care este casatorita de 20 de ani. Pe cine au mostenit cei carora Thalia le-a dat viata? Cum arata copiii Thaliei? Pe Thalia o stie o lume intreaga, dat fiind carierei sale fulminante. Cu toate astea, desi este persoana publica .

Cine este, de fapt, Vulpita de la Acces Direct. Cum arata prima data cand a aparut la Antena 1

Povestea Vulpitei si a lui Viorel nu doar ca a facut inconjurul tarii, dar a si ajuns un serial. Cei doi sunt inca nedezlipiti de pe canapelele emisiunii Acces Direct, in timp ce povestea lor pare ca nu se desira de niciun fel. Cum aratau sotii Stegaru in primele aparitii de la Antena 1? Cine .

Cine este Sara Maria Ardeleanu, fetita de 10 ani care a luat Golden Buzz la Romanii au Talent. De ce a plans Mihai Petre

O noua editie Romanii au Talent, un nou concurent dus direct in semifinale! Sara Maria Ardeleanu a fost cea care a pus mana pe Golden Buzz seara trecuta. Cine este micuta si de ce l-a facut pe Mihai Petre sa nu se mai abtina si sa izbucneasca in plans? Romanii au Talent Golden Buzz: .

Cine este medicul din Timisoara care a vindecat 16 pacienti de coronavirus pana acum. Schema medicamentoasa folosita

La Timisoara s-au vindecat 16 pacienti, sau cel putin asa ne declara doctorul Virgil Musta, medicul primar de la Spitalul de boli infectioase Victor Babes din Timisoara. Cine este medicul din Timisoara care a vindecat 16 pacienti de coronavirus pana acum Daca tinem cont de numarul de imbolnaviri, si anume 249, dar si de faptul .

Ultima ora! Rusia anunta primul deces cauzat de noul COVID-19. Cine este victima

Rusia a anuntat cu cateva zile inainte ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de a evita raspandirea infectiei cu coronavirus. Desi Rusia se afla in topul tarilor cu cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19, astazi a fost anuntat primul deces. Cine este victima .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )