Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Denisa, iubita lui Iancu Sterp de la Survivor. Ce meserie are tanara

Playtech Playtech,
Cine este Denisa, iubita lui Iancu Sterp de la Survivor. Ce meserie are tanara

De cand a inceput Survivor Roomania, fanii au putut sa-l revada in actiune pe Iancu Sterp, fost concurent la emisiunea Puterea Dragostei. Multi si-aduc aminte de cum a inceput relatia lui cu Denisa, si ea concurenta in cadrul aceleiasi emisiuni, dar vazand-o cu o anumita uniforma, s-au intrebat cu ce se ocupa. Cine este Denisa, . continuă pe Playtech

Cine este noua iubita a lui Victor Slav. Cei doi s-au izolat impreuna

Recent, Victor Slav a fost surprins la cumparaturi alaturi de noua sa iubita, la un hypermarket din Bucuresti. Este, de altfel, pentru prima data cand fostul sot al Biancai Dragusanu se afiseaza public alaturi de alta femeie, dupa divortul de aceasta. Cine este noua iubita a lui Victor Slav in plina epidemie de coronavirus, Victor .

Cine este barbatul din viata Manuelei Harabor. Actrita din Vlad a recunoscut totul public

Dupa trei casnicii esuate, Manuela Harabor, actrita din serialul Vlad, iubeste din nou. Aceasta a vorbit deschis despre moltivul pentru care s-a casatorit atat de devreme cu un barbat pe care il stia de foarte multi ani, despre disputele cu mama ei si despre actualul barbat care a facut-o sa-si deschida inima in fata dragostei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )