Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum se comporta Sorin Oprescu atunci cand este cu iubita lui. Adriana Nica, tratament preferential

Playtech Playtech,
Cum se comporta Sorin Oprescu atunci cand este cu iubita lui. Adriana Nica, tratament preferential

Chiar daca in ultimii ani, Sorin Oprescu a stat departe de lumina reflectoarelor, relatia pe care o are de mai bine de opt ani cu iubta sa, Adriana Nica, rezista in ciuda problemelor care s-au ivit in viata lor. Fostul primar al Capitalei a demonstrat ca are grija de iubita lui, iar acum, mai mult . continuă pe Playtech

Cine este Adriana Nica. Iubita lui Sorin Oprescu, demisa din functia de manager al Spitalului Universitar

Adriana Nica s-a remarcat in toamna lui 2015, atunci cand il vizita pe Sorin Oprescu in arest. De-a lungul timpului, medicul nu s-a dezis de relatia cu fostul edil al Capitalei, b a chiar a spus ca se consulta cu el pentru a lua cele mai bune decizii in functia de manager pentru Spitalul Universitar.

Un senator UDMR le-ar fi spus politistilor de la Rutiera ca are coronavirus, atunci cand l-au oprit in trafic

Un senator UDMR care a fost oprit in trafic de politisti, pentru ca circula cu viteza, este acuzat ca le-ar fi spus agentilor ca are coronavirus si ca se grabeste sa ajunga la Bucuresti.

De cand se inchide Baneasa Shopping City. Pana cand este suspendata activitatea

In actualul context multe din marile magazine au anuntat ca isi inchid portile pe o perioada de, cel putin, 30 de zile de la momentul instaurarii Starii de Urgenta. Astfel ca, marea majoritate a magazinelor de tip Mall isi vor inchide, sau si-au inchis deja portile, singurele locatii deschise in interiorul acestora fiind farmaciile, sediile .

Criza coronavirus in Romania. Care este cel mai rau scenariu si cand este asteptat varful epidemiei

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat pentru Digi 24 ca unul dintre cele mai reele scenarii care i se poate intampla Romaniei e cresterea in ritm alert a imbolnavirilor. Din pacate, Tataru estimeaza ca acest lucru e posibil pe la jumatatea lunii viitoare. Pericol de Paste, cand romanii vin acasa Tataru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )