Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cum a inceput, de fapt, relatia dintre Christian Sabbagh si actuala lui sotie. A spus tot acum

Playtech Playtech,
Cum a inceput, de fapt, relatia dintre Christian Sabbagh si actuala lui sotie. A spus tot acum

Christian Sabbagh, prezentatorul stirilor Kanal D, a divortat de Louise, dupa 10 ani de mariaj, acum fiind la ce-a de a treia casnicie. inainte de toate, celebrul jurnalist de investigatie, ce a trecut prin multe situatii critice care i-au pus viata in pericol, sustine ca este un familist convins. Acesta a vorbit deschis despre separarea . continuă pe Playtech

Cum a inceput, de fapt, relatia dintre Speak si Stefania. Nici cu Adelina Pestritu nu a facut asta

In octombrie 2016, Speak si Adelina Pestritu si-au spus adio, dupa doi ani si jumatate de relatie. Cei doi s-au mutat impreuna la numai o luna de relatie, iar multi ii vedeau ca pe cuplul perfect. Iata ca lucrurile nu au evoluat in directia in care credeau unii, iar cei doi s-au despartit. Cum a .

Christian Sabbagh, despre divort, actuala familie, copii si momentele care i-au pus viata in pericol

A trecut prin multe situatii critice de viata, si-a pus de multe ori viata in pericol, dar cu gandul la cei de acasa a reusit sa razbata. Christian Sabbagh este cel care iti aduce stirile la Kanal D, unul dintre putinii jurnalisti de investigati de la noi, dar inainte de toate un familist convins.

Christian Sabbagh s-a pozat la cumparaturi. Ce a gasit in magazine vedete Kanal D

In prima zi de cand a fost declarata stare de urgenta in Romania, din cauza coronavirusului, Christian Sabbagh s-a dus la cumparaturi. Rezultatul? S-a confruntat cu aceeasi situatie cu a multor romani care au mers in aceasta perioada sa-si faca aprovizionarea, si anume, rafturi goale la hipermarketuri. Christian Sabbagh s-a pozat la cumparaturi Christian Sabbagh .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )