Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dezbateri in casa baietilor de la Puterea Dragostei. Roxana si Turcu, duel pentru celebritate?

Playtech Playtech,
Dezbateri in casa baietilor de la Puterea Dragostei. Roxana si Turcu, duel pentru celebritate?

Baietii din casa Puterea Dragostei pare ca s-au saturat de relatia toxica dintre Turcu si Roxana. Cei doi protagonisti ale celor mai dese si mai aspre scandaluri sunt in vizorul tuturor. Acestia sunt acuzati ca isi cauta celebritatea cu orice pret. Dezbateri la Puterea Dragostei. Roxana si Turcu, in cautarea celebritatii? Subiectul suprem din casa . continuă pe Playtech

Andreea Mantea, enervata de liderul baietilor din casa Puterea Dragostei! Nu ma intereseaza scuzele

Tensiunile dintre concurenti s-au dus, dar acum vin in prim-plan socotelile cu moderatorul emisiunii. Liderul baietilor din casa Puterea Dragostei a calcat-o pe coada pe Andreea Mantea. Ce i-a reprosat prezentatoarea si cum s-a jucat tanarul cu nervii ei? Andreea Mantea, enervata de liderul baietilor din casa Puterea Dragostei Discutiile neincetate intre concurenti au parasit .

Acuzatii grave la Puterea Dragostei. Totul s-a intamplat la Kanal D, in fata Andreei Mantea

In editia de luni, 23 martie, sunt noi controverse intre concurenti. Daca pana acum tensiunile cele mai mari aveau loc intre fete, de data aceasta se schimba lucrurile. Acuzatii grave la Puterea Dragostei Astfle ca, Catalin a ajuns sa se certe mai intai cu Andreea Oprica, apoi cu Turcu. intrebat de Andreea Mantea daca exista .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 22 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Editia de duminica 22 martie Ramona de la Puterea Dragostei, cine este .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 21 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Editia de sambata 21 martie Berna si Philip, o noua cearta monstru! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )