Libnet.ro
UNICEF

17:00

EXCLUSIV Planurile secrete ale Antoniei s-au aflat acum. Ce face in 2021, dupa ce a devenit o femeie libera

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Planurile secrete ale Antoniei s-au aflat acum. Ce face in 2021, dupa ce a devenit o femeie libera

Antonia a asteptat mai bine de sapte ani pronuntarea divortului de fostul sot italian, Vincenzo Castellano, acum fiind libera sa-si poata oficializa relatia cu solistul Alex Velea, tatal celor doi baieti ai sai, Dominik si Ackim. Reporterii Playtech. ro au aflat, in exclusivitate, detalii despre petrecerea cu staif pe care o Antonia o pregateste in secret. continuă pe Playtech

Diagnosticul pus de medici lui Ion Dichiseanu s-a aflat acum. Ce a avut la plamani, de fapt

Ion Dichiseanu a trecut prin momente de cumpana. Actorul a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, in urma cu doua saptamani. Acesta a suferit de insuficienta renala si respiratorie, iar saturatia de oxigen era scazuta. Marele artist a fost externat acum doua zile. Noi informatii despre starea sa de sanatate si diagnosticul .

Ce boala are Gina Pistol, de fapt. S-a aflat acum ce se intampla din cauza sarcinii

Gina Pistol se afla in ultimul trimestru de sarcina si se confrunta cu probleme. Se pare ca iubita lui Smiley se confrunta cu o afectiune minora, provocata de sarcina. Prezentatoarea Chefi la cutite a vorbit despre problemele sale de sanatate. Ce boala are Gina Pistol, de fapt Gina Pistol va deveni mamica pentru prima data.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )