Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce a facut Marius Elisei pentru Oana Roman. Gestul care spune multe despre relatia celor doi

Playtech Playtech,
Ce a facut Marius Elisei pentru Oana Roman. Gestul care spune multe despre relatia celor doi

Noul an a venit cu momente grele pentru Oana Roman. Desi s-au despartit, cu cateva zile inainte de Craciun, Marius Elisei i-a sarit in ajutor fara sa ezite. Ce a facut Marius Elisei pentru Oana Roman La numai o zi dupa ce fiica sa, Isabela, a avut nevoie de ajutorul medicilor, Oana Roman a trecut . continuă pe Playtech

Oana Roman, gest surprinzator la adresa lui Marius Elisei. El o paraseste, dar ea decide sa faca asta

Chiar inainte de Craciun, Marius Elisei si Oana Roman s-au despartit. De atunci fiica fostului premier si-a dedicat timpul fetitei sale, Izabela. in urma divortului au fost multe comentarii negative la adresa lui Marius, iar vedeta a rabufnit pe reteaua sa de socializare. Oana Roman, gest surprinzator la adresa lui Marius Elisei Oana Roman a .

Oana Roman, parasita pentru o alta femeie. Marius Elisei si-a petrecut sarbatorile de iarna alaturi de noua sa iubita

Apar noi dezvaluiri despre mariajul plin de probleme al Oanei Roman. Se pare ca Marius Elisei ar fi parasit caminul conjugal chiar inainte de Craciun pentru o alta femeie, potrivit surselor playtech. ro. Cei doi.

Oana Roman a ajuns la spital cu fiica ei. Ce a patit: A continuat sa faca febra si azi noapte si astazi

Oana Roman are din nou parte de mari emotii. Dincolo de problemele de sanatate ale mamei sale, pentru care-si face griji constant, aceasta a ajuns din nou in spital cu singura sa fiica. Ce a patit Isabela? Oana Roman, din nou in spital cu fiica ei. Ce probleme de sanatate are micuta? Oana Roman nu .

Oana Zavoranu nu se lasa. Cum a umilit-o iar pe Oana Roman, in public

Oana Zavoranu are o tinta clara in emisiunea sa online: Oana Roman. Actrita a luat-o din nou in colimator pe fiica lui Petre Roman dupa ce aceasta a dezvaluit cate limbi straine vorbeste. Si eu care ziceam sa rupi si japoneza, dialectul mandarin si altele. Sunt profund dezamagita. Oana Zavoranu a umilit-o din nou pe .

Vesti proaste pentru mii de romani care vor sa fie veseli . Ce decizie radicala a luat Olanda

Pentru multa vreme Amsterdam a fost paradisul multor turisti in cautare de senzatii tari. Cafenelele de canabis erau accesibile tuturor, fara oprelisti, iar turisti din toate colturile lumii veneau la Amsterdam pentru asta. insa, strainii s-ar putea confrunta cu interzicerea de a intra in cafenelele cu canabis din Amsterdam. Propunerile ar permite doar rezidentilor olandezi .

Ministrul Energiei: Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam

Virgil Popescu, ministrul Energiei,a spus caRomania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam. Romania este pregatita din punct de vedere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )