Libnet.ro
UNICEF

07:30

Gabi Badalau a dat cartile pe fata. A spus adevarul despre relatia cu Bianca Dragusanu

Playtech Playtech,
Gabi Badalau a dat cartile pe fata. A spus adevarul despre relatia cu Bianca Dragusanu

Dupa ce Claudia Patrascanu a vorbit, in cadrul emisiunii La Maruta, despre faptul ca Gabi Badalau nu s-a prezentat la tribunal pentru ca este in vacanta, acesta a dat cartile pe fata. A spus adevarul despre relatia cu Bianca Dragusanu. Gabi Badalau, despre relatia cu Bianca Dragusanu Invitata in cadrul editiei de astazi a emisiunii . continuă pe Playtech

Claudia Patrascanu, adevarul despre plecarea lui Gabi Badalau in Dubai. Ce spune despre Bianca Dragusanu

Inceputul de an o gaseste pe Claudia Patrascanu in lacrimi, pe holurile DGASPC-ului. Solista a povestit in cursul zilei de astazi, pe contul ei de Facebook, umilinta prin care a trecut. Claudia spune ca motivul umilintei si al lacrimilor este viitorul fost sot, Gabi Badalau care nu s-a prezentat la consiliere. inca de anul trecut .

Claudia Patrascanu, umilita de Gabi Badalau chiar azi. Ce facea el, de fapt, in timp ce ea il astepta la tribunal

Problemele nu par sa se mai termine. Claudia Patrascanu a fost umilita de Gabi Badalau chiar azi. Ce facea el, de fapt, in timp ce ea il astepta la tribunal este incredibil. O noua umilinta pentru Claudia Patrascanu Lacrimi amare pentru Claudia Patrascanu. Dupa luni intregi de lupta in instanta pentru cei doi copii pe .

Plangere penala pe numele lui Alexandru Cumpanasu. Mama unei fete a spus adevarul la Politie

Probleme mari pentru Alexandru Cumpanasu. Mama unei tinere a depus plangere penala impotriva lui Alexandru Cumpanasu pentru corupere de minori. Plangere penala pe numele lui Alexandru Cumpanasu Femeia a fost la Sectia 16 de Politie din Capitala si a depus o plangere pe numele lui Alexandru Cumpanasu. Este posibil sa fie vorba despre corupere de .

Ti se pare ca timpul trece prea repede? Adevarul despre senzatie, explicat de specialisti

Ti se pare ca timpul trece prea repede? Adevarul despre aceasta senzatie a fost explicat de oamenii de stiinta. Ce se intampla, de fapt, cand ni se pare ca timpul zboara, cititi in articolul de mai jos. De ce ni se pare ca timpul trece mult mai repede. Oamenii de stiinta incearca sa dezlege misterul .

Alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Mihaela Bilic spune adevarul despre el

Desi pare a fi ireal, pentru a topi kilogramele este suficient sa faci un singur lucru. Mihaela Bilic iti spune care este alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Renunta la acest aliment pentru a slabi Daca ai incercat pana acum tot felul de diete si nu ai reusit sa dai jos .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3112 seconds )