Libnet.ro
UNICEF

21:47

Ce se intampla intre Speak si Stefania, de fapt. Adevarul despre relatia dintre cei doi

Playtech Playtech,
Ce se intampla intre Speak si Stefania, de fapt. Adevarul despre relatia dintre cei doi

Despre Speak si Stefania nu s-au auzit lucruri prea bune in ultima perioada. in presa s-a scris ca cei doi s-ar fi despartit, dovada fiind lipsa inelului de logodna de pe mana dansatoarei. Tanara a lamurit recent situatia, motivand si absenta bijuteriei. Lipsa inelului, doar un detaliu. Stefania a facut primele declaratii despre zvonurile care . continuă pe Playtech

Valentina Pelinel a spus totul despre relatia cu Cristi Borcea. Ce se intampla, de fapt, in familie

Valentina Pelinel a spus tot adevarul despre relatia cu Cristi Borcea. Ce se intampla, de fapt, in familia celor doi, cititi in articolul de mai jos. Valentina Pelinel, declaratii despre un nou mostenitor pentru Cristi Borcea. E un sentiment special, unic Valentina Pelinel a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Cristi Borcea, .

Dan Negru a spus totul despre relatia cu Andreea Marin. Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi

Dan Negru a raspuns la o intrebare care a fost des pe buzele romanilor. S-a iubit sau nu cu celebra Zana a surprizelor? Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi? Prezentatorul a fost mai transparent decat niciodata in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai. Dan Negru raspunde provocarii. S-a iubit sau nu .

Alex Bodi, prima reactie despre relatia cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, toti au vazut

Alex Bodi a avut o prima reactie despre relatia pe care o are cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, mesaj vazut de toata lumea, cititi in articolul de mai jos. Alex Bodi, dezvaluiri socante. La ce a renuntat Daria Radionova pentru dragostea lui Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a avut o prima .

Adevarul despre imbolnavirea cu virusul covid-19. Descoperirea uimitoare a specialistilor: ce se intampla dupa 6 luni

A iesit la suprafata adevarul despre imbolnavirea cu virusul covid-19. Descoperirea uimitoare a specialistilor. Ce se intampla dupa 6 luni de la vindecare, cititi in articolul de mai jos. Lumea medicala este in stare de soc. Ce se intampla cu multi pacienti la sase luni dupa ce s-au vindecat de coronavirus S-a aflat adevarul despre .

EXCLUSIV Bianca Dragusanu a spus adevarul despre Bentley-ul sau. Cine i l-a platit, de fapt

Fostei asistente tv Bianca Dragusanu ii place sa traiasca pe picior mare. Blonda, acuzata de rivala ei, Claudia Patrascanu, ca ar fi femeie de oras si ca ar trai pe spinarea barbatilor cu bani, isi poate permite orice extravaganta, din veniturile inregistrate cu atelierul de moda, dar si din publicitate. Mai nou, Bianca si-a achizitionat .

De ce a batut-o Ilie Nastase pe sotia sa, de fapt. Adevarul s-a aflat: barbatul care este vinovat pentru scandal

S-a aflat de ce a batut-o Ilie Nastase pe sotia sa, de fapt. Un barbat este vinovat pentru tot scandalul. Despre cine este vorba, cine l-a facut pe Ilie Nastase sa fie capabil de asa ceva, cititi in randurile de mai jos. S-a aflat ca Ilie Nastase a batut-o pe Ioana, sotia sa, din gelozie.

Anda Adam, adevarul despre modificarea facuta la fata: imi pare rau ca nu a fost mai devreme

Anda Adam le-a spus fanilor de pe Instagram daca are regrete in ce priveste interventiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului, iar raspunsul vedetei i-a luat prin surprindere pe acestia. Anda Adam, adevarul despre modificarea facuta la fata Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, cu o cariera .

Adevarul despre nasul lui Dorian Popa s-a aflat. Artistul, luat la injuraturi de fani

Dorian Popa este unul dintre modelele tinerilor din Romania. Pentru a ajunge la acest nivel, artistul a tinut mult ca imaginea sa sa fie impecabila, iar pentru aceasta a recurs si la trucuri chirurgicale. Totulpana la nas. Daca in trecut marturisea ca are multe imperfectiuni, dar cea mai vizibila este nasul, tot atunci completa ca .

Adevarul despre Neti Sandu. Vedeta de la Pro TV ataca divele din showbiz

Adevarul despre Neti Sandu. Vedeta de la Pro TV ataca divele din showbiz. Neti Sandu, una dintre cele mai longevive personalitati din media, nu se compara cu divele de la noi. Vedetea sustine ca lumea nu o percepe astfel, intrucat ea are ceva de spus. Neti Sandu a vorbit deschis despre opratiile estetice. Ce se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )