Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ultima decizie a lui Donald Trump, o noua lovitura pentru Huawei: ce s-a mai intamplat acum

Playtech Playtech,
Ultima decizie a lui Donald Trump, o noua lovitura pentru Huawei: ce s-a mai intamplat acum

Pana in ultima secunda a mandatului, Donald Trump a facut un efort supraomenesc pentru a sabota relatia dintre SUA si China, introducand noi restrictii la adresa Huawei. in urma cu ceva. continuă pe Playtech

Donald Trump a lasat o scrisoare pentru Joe Biden in Biroul Oval (purtator de cuvant)

Presedintele american Donald Trump a lasat o scrisoare succesorului sau Joe Biden inainte de a parasi Casa Alba a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al executivului Judd Deere, la cateva minute dupa plecarea sa.

Ce s-a intamplat cu Donald Trump in ultima zi de mandat. Dezvaluirea de ultima ora socheaza

Astazi este ultima zi de mandat pentru Donald Trump. Presedintele american isi va petrece ultimele ore in biroul din Washington, D. Nu va participa la inaugurarea presedintelui ales Joe Biden. Astazi Trump isi va organiza propriul eveniment de plecare la Baza Andrews din Maryland. Ultimele ore la Casa Alba pentru Donald Trump Astazi, 20 ianuarie, .

Donald Trump, mutare surpriza in ultima zi de mandat. A semnat ieri si e oficial de azi

In ultimele sale ore de mandat, Donald Trump surprinde prin gestul facut. Ca si predecesorii sai, Donald Trump a pastrat traditia de a comuta anumite pedepse pentru cei condamnati si incarcerati. Decizia de astazi a viitorului fost presedinte a luat priun surprindere pe toata lumea. Trump comuta pedeapsa a 143 de oameni in ultima sa .

Cristian Tudor Popescu explica ce inseamna faptul ca Donald Trump nu a vrut sa participe la investirea lui Joe Biden

Cristian Tudor Popescu a afirmat, joi, intr-o emisiune TV, ca refuzul lui Donald Trump de participa la ceremonia de investire a succesorului sau, Joe Biden, este o lovitura data democratiei si un indemn la violenta.

Donald Trump a plecat de la Casa Alba: A fost mare onoare VIDEO

Donald Trump a parasit miercuri Casa Alba pentru ultima oara in calitate de presedinte al Statelor Unite, insotit de catre prima-doamna Melania Trump, relateaza The Associated Press.

Ultimele ore ale lui Donald Trump la Casa Alba. Ce program are, ce lasa in urma FOTO VIDEO

Donald Trump si-a inceput marti ultima zi completa in calitate de presedinte al SUA, inainte de investirea in functie a lui Joe Biden, care va avea loc miercuri. Tot astazi va fi prima zi cand presedintele ales Joe Biden va veni la Washington pentru a se pregati pentru cermonia de investire de maine.

Repede, pana nu vine Biden! Fiica lui Donald Trump a fost ceruta in casatorie la Casa Alba

Multe se intampla la Casa Alba inainte de venirea lui Joe Biden. Donald Trump si familia sa nu pierd deloc vremea pe ultima suta de metri.

Donald Trump i-a lasat o scrisoare lui Joe Biden, chiar azi. De ce nu se dezvaluie continutul ei

Astazi este ziua de inaugurare a noului presedinte al Statelor Unite, Joe Biden. Asadar, inainte de a pleca de la Casa Alba, Donald Trump i-a lasat in Biroul Oval presedintelui ales o scrisoare, a declarat pentru AFP, purtatorul de cuvant Judd Deere. Donald Trump i-a lasat o scrisoare lui Joe Biden in Statele Unite este .

Discursul de adio al lui Donald Trump: Am facut ceea ce am venit sa facem. Am dus cele mai grele batalii VIDEO

Presedintele in exercitiu Donald Trump a declarat marti, in discursul sau de adio, ca a dus cele mai grele batalii in timpul mandatului sau si este mandru de ceea ce a realizat. Fara sa il nominalizeze macar o data de succesorul sau Joe Biden, Trump a sustinut ca se va ruga pentru succesul noii administratii care va fi inaugurata miercuri. Trump nu va participa la ceremonia de inaugurare din Washington DC in care presedintele ales Joe Biden va depune juramantul de credinta. Trump a fost pus sub acuzare, pentru a doua oara, din cauza violentelor de la Capitoliu si va fi judecat de Senat dupa ce va parasi Casa Alba. in cazul in care senatorii il vor condamna, Trump va avea interdictia de a mai detine functii publice, aminteste BBC News. Ultimele ore la Casa Alba: Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier Steve Bannon, acuzat de fraudaJoe Biden: Ca sa ne vindecam, trebuie sa ne aducem aminte .

Discursul de adio al lui Donald Trump: Lumea ne respecta din nou, va rog sa nu pierdeti acest respect (VIDEO)

Presedintele in exercitiu, Donald Trump a tinut ultimul discurs in calitate de sef la SUA. El a declarat ca se va ruga pentru succesul noii administratii, precizand si faptul ca el a dus batalii mai gr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )