Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum a fost surprinsa iubita lui Liviu Varciu, in plina strada. Anda Calin, imagini recente cu burtica de gravida

Playtech Playtech,
Cum a fost surprinsa iubita lui Liviu Varciu, in plina strada. Anda Calin, imagini recente cu burtica de gravida

Liviu Varciu este de trei ori mai fericit, caci va fi din nou tata, iar cea care l-a facut fericit este Anda Calin. Din anul 2016 are o relatie cu Anda Calin, femeie cu care are si o fetita, pe Anastasia, ce s-a nascut in 2017. Cei doi vor deveni parinti pentru a doua oara. continuă pe Playtech

Ce masina conduce acum Elena Basescu. Cum a fost surprinsa pe strada, in plina criza sanitara

Virusul ucigas a bagat frica si in vedete. in ciuda masurilor impuse, cateva dintre ele incearca sa ramana calme si sa isi continue activitatile cotidiene, intr-o maniera cat de poate de naturala. Printre ele se numara si Elena Basescu, fiica fostului presedinte, care a fost surprinsa zilele acestea pe strada. Cum a fost surprinsa Elena .

Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj transant catre autoritati. Atunci, spuneati ca-si vinde tara!

La inceputul anului trecut, prin februarie, cand inca era in prim-planul politichiei mioritice, Liviu Dragnea, pe langa multele propuneri legislative, unele serioase, cum ar fi incurajarea producatorilor locali, dar si adevarate subiecte pentru revistele cu bancuri. Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj transant catre autoritati Nu cu mult timp in urma, iubita lui Liviu Dragnea, Irina .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )