Libnet.ro
UNICEF

09:01

EXCLUSIV Durere mare pentru Liviu Dragnea. Ce se intampla acum cu iubita tinerica

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Durere mare pentru Liviu Dragnea. Ce se intampla acum cu iubita tinerica

Irina Tanase avea 21 de ani cand s-a angajat la minister, in calitate de asistenta a lui Liviu Dragnea. Au trecut cinci ani de atunci, cei doi au inceput o relatie care, in prezent, se desfasoara fara unul dintre protagonisti, cel mai puternic om din stat fiind incarcerat. Desi distanta pare ca nu i-a despartit, . continuă pe Playtech

Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj transant catre autoritati. Atunci, spuneati ca-si vinde tara!

La inceputul anului trecut, prin februarie, cand inca era in prim-planul politichiei mioritice, Liviu Dragnea, pe langa multele propuneri legislative, unele serioase, cum ar fi incurajarea producatorilor locali, dar si adevarate subiecte pentru revistele cu bancuri. Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj transant catre autoritati Nu cu mult timp in urma, iubita lui Liviu Dragnea, Irina .

Viata lui Liviu Dragnea in puscarie, la 300 de zile executate

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a aniversat, la sfarsitul saptamanii trecute, 300 de zile de detentie in urma condamnarii definitive pronuntate pe numele sau anul trecut. in plina raspandire a noului tip de coronavirus, vizitele sunt suspendate in toate penitenciarele, ceea ce inseamna ca detinutii isi pot vedea sotiile si iubitele doar online.

Alerta la Spitalul Floreasca, din cauza unui pacient infectat cu coronavirus. Ce se intampla acum cu medicii

7 medici si 23 de asistenti medicali, precum si alt personal auxiliar au ajuns in izolare la domiciliu, dupa ce aseara, la Spitalul Floreasca, s-a prezentat un pacient pentru o cu totul alta patologie. Pacientul nu avea simptome Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, pacientul nu fusese intr-un context epidemiologic pentru epidemia Covid-19, s-a ridicat .

Ce se intampla acum cu Monica Gabor si fetita ei. Fanii sunt in alerta si extrem de ingrijorati

Odata extrem de active pe conturile de socializare, acum Monica Gabor si fiica sa, Irina, pare ca au disparut din peisajul online, iar fanii se intreaba de ce. Ce se intampla acum cu Monica Gabor si fetita ei Monica Gabor si fiica sa, Irinuca, locuiesc impreuna peste Ocean, dupa ce siuatia financiara a lui Irinel .

Florin Citu, anunt pentru toti romanii cu rate la banci. Ce se intampla acum

Ministrul Finantelor a facut un nou anunt care-i vizeaza pe romanii cu rate la banci. Florin Citu a comunicat cand vor fi gata masurile ce vor veni in sprijinul acestora. Florin Citu, anunt pentru romanii cu rate Seful Finantelor a anuntat ca saptamana aceasta vor fi functionale masurile privind ratele la banca, si creditele pentru .

Printul Harry este disperat. Ce se intampla acum cu Meghan Markle si micul Archie

Nimeni nu este invulnerabil in fata pandemiei, nici macar capetele incoronate ale lumii, astfel ca nici Ducele si Ducesa de Sussex nu au fost sariti de la autoizolarea in locuinta proprie. Printul Harry este disperat Dupa ce s-au retras din indatoririile publice ale Casei Regale a Marii Britanii, cei doi s-au retras in Canada, mai .

Nea Popa din La Bloc, in doliu. Durere nemarginita pentru actor: Drum lin catre stele!

Nea Popa trece printr-o perioada extrem de grea. Familia sa traieste clipe negre, dupa ce o persoana foarte draga s-a stins din viata. Despre cine este vorba? Nea Popa din La Bloc, in doliu Nea Popa, asa cum este cunoscut de toata lumea actorul Tudorel Filimon, este in doliu. Acesta si sotia sa sunt indurerati .

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

EXCLUSIV! Solutia psihologilor pentru perioada de izolare. Refuzati discutiile care va fac rau: Sa invatam sa traim clipa sisa ne bucuram de lucrurile pe care le avem

Trecem printr-o perioada destul de grea pentru psihicul nostru, insa daca urmam cativa pasi vom trece cu bine peste zilele de izolare.

Premierul Orban: Am adoptat doua OUG pentru masuri economice, iar acum punem la punct modul de aplicare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca Guvernul a adoptat doua Ordonante de Urgenta pentru masuri economice, in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Orban a mai precizat ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )