Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mihai Albu, la capatul puterilor din cauza fostei sotii. Apel disperat pentru Iulia. Ce se intampla cu fetita lor

Playtech Playtech,
Mihai Albu, la capatul puterilor din cauza fostei sotii. Apel disperat pentru Iulia. Ce se intampla cu fetita lor

Au divortat in anul 2012, dupa 9 ani de mariaj, fara prea mult scandal. Iulia a ramas cu numele sotului, Albu, un apartament luxos si cu fetita lor, pentru care primeste pensie alimentara. Desi pareau ca vor avea o relatie cordiala de dragul micutei, disputele se poarta neincetat intre cei doi parinti. Drept urmare, Mihai, . continuă pe Playtech

Roxana de la Puterea Dragostei, la capatul puterilor! Nu mai stau, nu permit nimanui asta

Roxana s-a saturat pana peste cap de situatia in care se afla cu fostul iubit. Ce se intampla acum in casa Puterea Dragostei si de ce s-a aprins un alt scandal intre fostii amorezi? Ce-si reproseaza acum? Satena a amenintat ca paraseste competitia pentru ca nu mai poate suporta comportamentul barbatului. Puterea Dragostei: Roxana a .

Carmen de la Salciua, criticata dur de o alta persoana publica. Reactia fostei sotii a lui Culita Sterp

Carmen de la Salciua a fost criticata acerb de una dintre persoanele publice din Romania, si anume Dana Roba, fosta iubita a lui Nicoale Guta. Se pare ca aceasta i-a comentat machiajul lui Carmen de la Salciua, iar fanii au atentionat-o pe aceasta pe Instagram. Carmen de la Salciua, criticata dur de o alta persoana .

Plangere penala impotriva Danei Budeanu din cauza limbajului din emisiunea Verdict

Centrul FILIA, cel care militeaza pentru drepturile femeilor, a depus plangere la Parchet impotriva Danei Budeanu. Motivul: instigare la violenta domestica. Plangere penala impotriva Danei Budeanu din cauza limbajului din emisiunea Verdict Acest ONG a atras atentia asupra faptului ca aceasta a indemnat la ura, discriminare si violenta impotriva femeilor intr-unul dintre episoadele emisiunii Verdict, .

Diana Munteanu, pusa la zid de fani din cauza operatiilor estetice. Ce replica le-a dat vedeta

Diana Munteanu este acuzata adesea de fanii din mediul online ca si-a facut prea multe imbunatatiri. intrucat nu cred in raspunsurile vedetei, admiratorii continua sa o puna la zid. Ce replica le-a dat vedeta? Diana Munteanu a fost pusa la zid de fani din cauza operatiilor estetice Nu este prima oara cand prezentatoarea TV este .

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI SI A SCADERII CERERII Producatorii auto opresc productia la fabrici din Europa

Producatorii auto opresc productia la fabrici din Europa, din cauza epidemiei de coronavirus si a scaderii cererii.

Eurovision 2020 s-a anulat din cauza epidemiei de Coronavirus

Este oficial! Editia din acest an a Eurovision Song Contest, competitie muzicala ce urma sa aiba loc in luna mai la Rotterdam, s-a anulat din cauza epidemiei de Coronavirus! Iata aici detaliile! .

Iata filmele ce si-au amanat premiera din cauza Coronavirus!

Pandemia de Coronavirus afecteaza pe zi ce trece mai mult si industria cinematografica de la Hollywood. Iata aici filmele ce si-au amanat premiera din cauza COVID-19! .

Katy Perry isi amana nunta din cauza virusului Corona! Se amana si Billboard Music Awards!

Vedete precum Katy Perry si Orlando Bloom sau Emma Stone isi amana nuntile din cauza epidemiei de Coronavirus. La fel se intampla si cu evenimente cum ar fi Billboard Music Awards! .

DIN CAUZA NOULUI CORONAVIRUS: Iranul elibereaza provizoriu 85 de mii de detinuti, inclusiv detinuti politici

Iranul a eliberat in mod provizoriu aproximativ 85. 000 de detinuti, inclusiv detinuti politici, din cauza epidemiei noului coronavirus, a anuntat, marti, un purtator de cuvant al puterii judiciare.

Ford Craiova ar putea trimite angajatii in somaj tehnic din cauza coronavirusului

Angajatii Ford Craiova vor fi trimisi in somaj tehnic din cauza coronavirusului si vor primi 78% din salariu, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Sindicatului fabricii. Aici lucreaza peste 6. 000 de persoane. Angajatii fabricii de masini Ford din Craiova, vor fi trimisi in somaj tehnic in perioada 19 martie - 5 aprilie, potrivit liderului de sindicat de uzina. Producatorul american de masini a luat aceasta masura din cauza pandemiei de coronavirus. Fabrica nu a transmis, inca, oficial, un punct de vedere referitor la informatiile care au ajuns la angajati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )