Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretul din trecutul lui Ianis Hagi. Ce i-a facut Regele cand avea doar 12 ani. Sora lui a ramas blocata

Playtech Playtech,
Secretul din trecutul lui Ianis Hagi. Ce i-a facut Regele cand avea doar 12 ani. Sora lui a ramas blocata

Ianis Hagi, fotbalistul care a ajuns in acest an in campionatul Scotiei, la Glasgow Rangers, a dezvaluit intr-un interviu oferit presei belgiene ce relatie are cu tatal sau. O intamplare petrecuta pe cand Ianis avea 12 ani a blocat-o efectiv pe sora sa. Secretul din trecutul lui Ianis Hagi. Ce i-a facut Regele cand avea 12 . continuă pe Playtech

Ianis Hagi a bagat frica in scotieni. De ce se teme echipa lui Steven Gerrard

Ca multe alte intreceri, si campionatul Scotiei, unde evolueaza si Ianis Hagi, a fost intrerupt. Venit de la Genk sub forma de imprumut la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a bagat frica in scotieni, ceea ce ii va determina pe oficialii gruparii din Scottish Premiership sa ia o serie de masuri. Ianis Hagi a bagat frica .

Veste teribila pentru Ianis Hagi. Planul surpriza al scotienilor

Dupa un start fabulos in acest an pentru Glasgow Rangers, cu unele prestatii care l-au transformat intr-un idol pe Ibrox Park, Ianis Hagi a primit o veste teribila in aceste zile in care campionatul Scotiei este suspendat. Dupa ce a fost sicanat de colegi in putinele minute jucate in meciul cu Bayer Leverkusen, romanului pare .

Ianis Hagi, extrem de suparat. Scotienii spun ca ar trebui sa intervina Steven Gerrard

Ianis Hagi este extrem de suparat dupa ultimul meci disputat in tricoul lui Glasgow Rangers, in care a intrat abia in minutul 68. Dupa ce ca a evoluat destul de putin in meciul pierdut cu 1-3 in fata lui Bayer Leverkusen, fotbalistul roman a fost sicanat de colegi, iar scotienii spun ca ar trebui sa .

Pleaca sau nu? Ianis Hagi, vehiculat ca transfer in Serie A. Unde ar putea ajunge

Dupa ce a fost imprumutat de Genk la Glasgow Rangers, Ianis Hagi este vehiculat ca mutare in Serie A, la o formatie italiana de traditie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )