Libnet.ro
UNICEF

12:15

Anuntul Dacia care priveste toti romanii: se intampla acum cu toate masinile

Playtech Playtech,
Anuntul Dacia care priveste toti romanii: se intampla acum cu toate masinile

Grupul Renault, cu Dacia la pachet, a facut in aprilie un demers cel putin curajos si interesant in Romania. Acum, in plina vara, duce lucrurile un pic mai departe cu noul anunt. in. continuă pe Playtech

Alerta totala in tara vecina! Decizia Rusiei lui Putin i-a alarmat pe toti. Se intampla acum

Ieri, ministrul rus al apararii, generalul Serghei Soigu, a spus ca, la ordinul direct al lui Vladimir Putin, a fost lansat un exercitiu-surpriza la care iau parte 150. 000 de militari, implica peste 26. 000 de sisteme de arme, 414 avioane si 106 nave de lupta in districtele militare Sud Vest si Est ale Rusiei, antrenand astfel .

Se intampla la Lidl. Anuntul momentului care vizeaza toti clientii

Lidl pregateste inca o surpriza pentru miile de clienti din Romania. Daca ti-a placut saptamana americana pe care lantul de magazine a avut-o in iulie, cea de acum sigur va fi si mai.

Dacia, veste uriasa. Anunt neasteptat facut acum: ce se intampla cu noile masini

Odata cu declansarea pandemiei toate ramurile economiilor lumii au fost afectate grav, printre acestea si industria constructoare de automobile, inclusiv cea din Romania. Dacia, veste uriasa pentru potentialii cumparatori Odata cu izolarea a aparut si o crestere masiva a cumparaturilor facute online, fie ca vorbim de alimentele necesare de zi cu zi, fie ca vorbim .

Wizz Air a facut anuntul neasteptat. Toti romanii trebuie sa afle

Wizz Air a anuntat discount-uri de 20% pentru zboruri din Romania spre destinatii din Grecia, Malta, Cipru, Spania si Italia. Promotia e valabila pentru toti clientii pana la ora 23:59), iar calatoriile pot avea loc la orice data. De asemenea, compania informeaza ca rezervarile se pot face pe wizzair. com sau prin aplicatia de mobil WIZZ.

Alimentele bogate in magneziu care te scapa de depresie si anxietate. Toti romanii trebuie sa afle asta!

Toti romanii au nevoie de un continut optim de magneziu pentru ca functiile biologice sa functioneze bine si sa aiba sanatatea optima. Sute de enzime sunt total depedente de continutul magneziului din corp pentru o buna functionare.

Ce se intampla acum cu Andreea Esca si Alexandre Eram. Desi sunt in acelasi spital, nu s-au vazut de o saptamana

Vestea ca stirista de la PRO TV este infectata cu noul coronavirus a facut inconjurul tarii. Mai mult, aceasta nu ar fi singurul membru din familie care a luat virusul. Se pare ca si sotul acesteia este internat. Ce se intampla acum cu Andreea Esca si Alexandre Eram?! Ce se intampla acum cu Andreea Esca .

Ce se intampla acum cu Eugen Stan, politistul pedofil. Adevarul din spatele gratiilor

Ce se intampla acu cu Eugen Stan, politistul pedofil in inchisoare. Acesta a fost arestat in anul 2018, dupa ce ar fi agresat sexual doi copii intr-un lift din Capitala. Ce se intampla acum cu Eugen Stan, politistul pedofil. Adevarul din spatele gratiilor Politia Capitalei , in urma cu doi ani a dat publicitatii un .

Ce se intampla acum cu sotul Andreei Esca. in ce stare se afla, dupa ce a ajuns la spital

In ce stare se afla acum sotul Andreei Esca? Partenerul cunoscutei prezentatoare de stiri a ajuns la spital. Starea de sanatate a sotului Andreei Esca Vestea ca Andreea Esca a fost depistata pozitiv cu coronavirus a socat o lume intreaga, mai ales dupa criticile intense si dure facute dupa ce s-a aflat ca multe vedete, .

Anunt de la Banca Transilvania pentru toti romanii: se intampla chiar azi si nu poti rata

Banca Transilvania a venit cu o veste exceptionala pentru mii de romani. E ca de Black Friday, dar pentru sistemul bancar. La inceput de iunie, Banca Transilvania a pus la dispozitia clientilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )