Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce autonomie are noua Dacia electrica Spring si ce-ti promite Renault pe noul model

Playtech Playtech,
Ce autonomie are noua Dacia electrica Spring si ce-ti promite Renault pe noul model

Renault a prezentat primele imagini cu primul model electric de la Dacia. Se numeste Dacia Spring, iar constructorul francez a venit si cu cateva detalii legate de noul model. Renault a promis. continuă pe Playtech

Ce pret are noua Dacia electrica si cand o poti avea. Cea mai asteptata masina a anului 2020

Dacia Spring e primul model electric al constructorului de la Mioveni. Au aparut deja primele imagini cu acest nou autoturism pe care Renault l-a promis de multa vreme. Hai sa vezi la ce trebuie.

VIDEO Dacia electrica e aici! Primele imagini cu modelul Spring

Renault s-a tinut de cuvant si a venit la inceput de primavara cu primul model de Dacia electrica. Hai sa vezi cum arata modelul Spring. Renault a tot amanat lansarea primului model de.

Dacia electrica, pierduta pe traseu. Masina atat de asteptata de romani, blocata inainte de a iesi pe piata

Renault ar fi fost la un pas sa prezinte conceptul noului model de Dacia electrica. Dar planurile au fost date putin peste cap. Renault a confirmat ca in urmatoarea perioada va aparea pe.

Dacia a prezentat prima sa masina electrica: conceptul Spring. Modelul de serie va fi lansat in 2021, cu o autonomie de 200 km

Dacia a prezentat primul sau showcar electric, Spring, modelul mini de oras urmand a fi lansat in 2021 in versiunea de serie. Masina cu cinci usi are 3,73 metri lungime, cu 34 de cm mai putin decat Sandero. Ultima data cand Dacia a venit cu un concept la un mare salon auto a fost acum 11 ani cand a fost prezentat Duster concept care nu avea nimic in comun cu SUV-ul de serie. Dacia Spring prefigureaza cea mai accesibila masina 100% electrica din Europa, spune compania.

Cum arata Dacia Spring, primul model electric al constructorului de la Mioveni. De cand va fi disponibil pe piata si cat va costa FOTO VIDEO

Dacia a publicat pe pagina sa de Facebook primele imagini cu modelul Spring, prima sa masina electrica, despre care se vorbeste inca din 2019.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )